Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Episode je fantastican album. Prvi koji sam kupio od Stratovarius-a. :rockdevil:

• Replies 726
  • Views 75.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne mogu da verujem kako sam uopšte ikad mogao da slušam ovog kotipelta (a slušao sam ga intenzivno od 4th dimensiona do visionsa).   kretenski glas i još kretenskiji naglasak

• više iritira čak i od fabia, mada je fabio tata za ovog

• Prisoner of Dreams
    Prisoner of Dreams

Првих десет резултата на гуглу дају албуму високе оцене, па опет не мислим да су мишљења ових других људи мање важна од мог. Ово је форум о музици, а ако било ко треба да буде храбар да би написао шта

Ja sam ovih dana akcenat bacio na novi album i moram da priznam da mi se bas dopao... :meshuggah:  Episode je odlican album... :rockdevil:  Jedva cekam da pocne turneja da vidim set listu...

Polaris imam vec dugo, ali ga jos nisam preslusao. :confused::udri: Ima brzih pesama ?

Pa ima... U principu album je pola-pola... Ima i brzih i laganih pesama... Sta znam meni se dopada, nije nista spektakularno, ali je ok...

Jedno malo obavestenje:

Ponedeljak, 4ti Januar, klub Voodoo, mJetal night, narodski receno meshano meso tj razlicite vrste metala, sa time sto ce ovo biti neka vrsta preview party-a za koncerte Stratovarius, Paradise Lost i Gamma Ray, pa cemo se malo koncentrisati na pomenute bendove.

Jel' ima neko linkove za Elements albume i Stratovarius? Rapidshare me zajebava, a sa jebenim torentima se ne snalazim, tako da... Ako neko ima neke druge linkove, nek postuje. :zeleni:

Evo ti za Elements pt.1          http://www.megaupload.com/?d=4MOGTXAI

http://www.megaupload.com/?d=PM8KE1FM

Iz dva fajla je ali kontam da ti je svejedno... Ako jos sta nadjem stavicu ti ovde...

Samo što ovaj drugi nije ispravan. Nije do ovog razmaka pre megaupload, nešto drugo je u pitanju. :confused:

Ja sam ga sad probao sa JDownloader-om i poceo je da skida normalno. Ne znam sto tebi ne radi...

Evo, sad hoće. :zeleni: Dobijaš plusić u znak zahvalnosti, i častim pivo na koncertu. ;)

Ajd sad neko još Elements 2 i Stratovarius. :rockdevil:

Evo, sad hoće. 233.gif Dobijaš plusić u znak zahvalnosti, i častim pivo na koncertu. icon_wink.gif

Ajd sad neko još Elements 2 i Stratovarius. icon_rockdevil.gif

Ma nema na cemu... Drzim te za rec za ovo pivo! mhihi.gifpivopije.gif

Bravo, thrasheru! Brzo i efikasno! :pivopije:

Nego, koji je pass za ovaj prvi elements, druže? :zeleni:

Bravo, thrasheru! Brzo i efikasno! :pivopije:

Nego, koji je pass za ovaj prvi elements, druže? :zeleni:

Ako mene pitas, onda nebi trebalo da sa ukucava password.

• 2 weeks later...

Uzgred, tek poslednjih nedelju dana slušam Polaris, i moram reći, iako prva tri albuma nisam čuo... Posle Visions, najbolje Strato izdanje. :rockdevil: Fantastičan album...

basista je objasnio neke stvari... 

jeste da je slabiji zvuk,ali vredi...

i malo slika    http://www.facebook.com/album.php?aid=2048260&id=1099902100     :rockdevil:

Ahaha Petre ti si :D Znas ko je ovde :) Video sam slike,super su :D

ja sam... :)

ali izgleda da sam promasio topic,trebao sam ovo ubaciti tamo gde je tema koncert...

bice sredjeno :)))

Super su ti fotke!

A za Laurija se definitivno slazemo, razbio je! :rockdevil: :rockdevil:

Ma idi, ja ne znam kad me je zadnji put neki basista toliko oduševio. John Myung i Steve Harris se ne računaju. :mrgreen: