Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5k
  • Views 296.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_2608925

tebra,ja jos nijednom nisam imao problem sa .doc iz LO,nikad jos.a stampao sam u kopirnicama sa 2007micom,cini mi se i sa trojkom itd krsevima,laminama i sto ziliona problema jos.ponavljam,nikad do sad.takodje,sa .pdfovima iz LO takodje.

comment_2609049

Je li koristio neko Office 2013? Postoji li valjan crack?

Pre dva meseca skinuo sam Office ProPlus 2013 VL (x86 and x64) EN. Proces krekovanja je bio komplikovan kao za neke igrice pre 10 godina - pokrećeš neki lokalni server, onda ,bat skripte i/ili .reg fajlove.. ja nisam uspeo iz prve pa sam frikombinovao i sada mi radi. Moguće da su se pojavili neki laganiji metodi u međuvremenu. Ne bih se cimao da me iz nepoznatog razloga aktivacija prethodnog office paketa nije počela zezati.

comment_2609054

Da al sto bi se jebavao sa cimanjima i krekerima i drkanjima ili sa placanjem,kad postoji izbor za dz, a jednostavno, legalno i predobro.

Скинем торент са активацијом и једино што ме кошта је пет минута времена док се скидање не заврши.

comment_2609076

Da al vise nema tolike potrebe za nelegalnim softverom poput operativnih sistema,programa poput Office-a,raznih plejera.Imas legalan izbor.

Eto npr office.

imas nelegalnu krekovanu majkrosoft verziju,imas legalnu majkrosoft verziju da kupis za od 250 do 500e i imas Libre Office i npr Kingsoft(koji koristim na fonu) koji su em open source,em jednostavni em odlicni em su za dz.I em mi postaje jako cudna recca...

Autodesk i Adobe paleta nema alternativu( :haha: :haha: :haha: ) ,ali office ima.

comment_2609088

u kojem univerzumu tri klika su na nivou komplikovanosti skidanja sa torenta i krekovanja bilo koje sorte?ja imam na disku nedje corporate office desetku,pa mi je lakse da odem i skinem sa sajta LO nego da ubacam disk i instaliram bez ikakvog krekovanja.sad sam bas gledao imam li te tri tacke nedje po seminarskim,i imam,dakle ni eto taj nazovi problem se kod mene ne desava.sjecam se davno dok sam koristio openoffice da je bilo slicnih tripova (nasas slova sa kvakicama cini mi se) ali sa LO ali nikakav ni najmanji problem,a moji seminarski i sl tripovi su 20 i kusur strana 12tice.ako se neko bas sjekira oce li mu slucajno zajebat' neki karakter fino eksportuje u pdf i cao zdravo.ja na racunarima ne drzim ni adobe reader,jer chrome otvara i manipulise .pdf-ovima savrseno.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.