Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 113
  • Views 14.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Tada cu ih i ja vise voleti. Nisu mi se preterano svideli, ali npr. kod zadnjeg albuma im samo malo fali pa da postanem fan.

• Virginia's epic doom metal unit WHILE HEAVEN WEPT has inked a deal with Nuclear Blast Records. The band is currently in the studio recording its new album, "Fear of Infinity", for an April 2011 releas

• Nema zajebancije, čim se Nuclear blast dohvati benda odma turneje gde god treba, a svirka na DVDu im je inače četvrta ikad u toj postavi, oni tako kažu. Jedan tour sa label mates Candlemass bi bio sv

comment_2776619

Kamo sreće da je kao prošli, ja sam bio jedan od najvatrenijih fanova ovde (bio mi jedan od albuma godine) ali ovaj slabiji, nije meni problem u muzičkom pravcu nego što su pesme slabije. Ona prva što je izripila bila vrh, ostale imaju momenata dobrih ali i razvlačenja. Daću mu još sluševa normalno ali na prva 3 ni prineti prvom utisku koji su mi ostavili svi stariji albumi.

comment_2776626

@Azal Prosli album sam preslusala i nije mi legao na prva dva-tri slusanja pa ga obrisala... bas mi je nekako bio njah. Album sa kojim sam usla u pricu WHW je bio SoTA, potom OEF, na VOL osetan prog zvuk i definicija pravca u kome se krecu dalje i vec polako mi je nekako padalo interesovanje za ovaj bend. Tako da nemam ja neka ocekivanja od ovog benda jer mi ne lezi vise... Ali u pravu si nalikuje prethodnom, eto skinuce se i preslusati, to ti je fazon kada inicijalno ishajpujes neki bend pa onda pratis dalje radove u nadi da ce te prijatno iznenaditi...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 years later...