Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 286
  • Views 33.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon nekoliko preslusanih rifova sa snimanja novog Exodusa,mogu reci da je ceo Heathen album smesan u poredjenju sa tim.

• :|   Sta su ti ukusi, meni te dve, uz "Dying Season" i "Silent Fucking Nothingness" nosioci albuma, sto ga cini thrash lepoticom, pravi bre opijati za thrash mase!   Jedina pesma na albumu koja mi

• Dame i gospodje, gospodo i gospode, dosao je i taj dan. Novi album Heathen-a je konacno kod nas. Izvolite link i neka vam je prijatno slusanje:   http://rs416.rapidsh..._by_nidhogg.rar

comment_1718788

Kako bre da ne zure..pa vec 2 godine ga odugovlache..za to je dodushe najzasluzniji odlazak Lija u Egzodus, cenim.

Ovde kad bi doshli sa nekim bilo bi publike..u kombinaciji sa Overkill recimo :) Ali vec smo provalili da takve stvari teshko da moze da dodju kod nas..tj. da ce neko da rizikuje..

Inache, pisalo u chlanku do kraja godine da izlazi, ne postoji zvanichan datum.

comment_1718819
Kako bre da ne zure..pa vec 2 godine ga odugovlache..za to je dodushe najzasluzniji odlazak Lija u Egzodus, cenim.

Ovde kad bi doshli sa nekim bilo bi publike..u kombinaciji sa Overkill recimo :) Ali vec smo provalili da takve stvari teshko da moze da dodju kod nas..tj. da ce neko da rizikuje..

Inache, pisalo u chlanku do kraja godine da izlazi, ne postoji zvanichan datum.

može OverKill. A ne bi se uni ni da dodju "Laaz Rockit".

Ja cenim da Heathen kod nas mozhe da okupi ljudi koliko i Agent Steel.

Koliko beše ljudi na "Agent Steel"?

comment_1718892
Ja mislim oko 150.

Sad ne znam da li Heathen mozhe toliko,ali ja kontam da su oni i Agenti negde u istom rangu.

Kad bi odrzali solo koncert tesko mi je da poverujem i u brojku od 150 ljudi :( Jedino kad bi dosli u paketu sa jos jednim ili dva benda,mogla bi se ocekivati veca poseta. Eh,za mene bi bio paket snova ''Vio-lence (NEMOGUCE) :udri: - Forbidden - Heathen'' :da:

comment_1718982

Мени само није јасно зашто идеш наоколо и делиш с нама, на темама које с њима немају ама баш никакве везе, свој фетишизам према њима. Јебеш ми све, обрисаћу ти сваки пост у ком се помиње Слејер ван њихове теме ако нема никакве везе с расправом.

Pa zhivimo u Srbiji,majku mu. :)

Немају они више публике ни у Америци, не брини ништа. Немачка и Холандија су рајске земље за њих.

Meni je Heathen za Klasu bolji od Agent Steel.

Бласфемија!

• 1 month later...
comment_1737041

O Heathen-u ne treba puno komentarisati.Carevi,sviraju odlicnu muziku,ostaju dosledni sebi...Njihovi albumi su fenomenalni.Treba ih sve preslusati,pa tek onda davati neki komentar.Svi ih samo pljuju i blate,a ne shvataju da je Heathen jedan od najboljih thrash bendova.Ne mozes davati adekvatan komentar o bendu ako cujes 1-2 pesme.To je i vise nego glupo.O Agent Steel-u ne bi ni da raspravljam(suvisno je i nemoralno)

Edited by MT91_raketni pogon