Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1290758

"Orac" na Vracaru ima jebeno najjace cevape na kajmaku!

Potvrdjujem :rockdevil: nikad jachi cevapi...svi ostali restorani u BG-u i shire mogu samo da se sagnu Orachu shto se tiche cevapa :)

Shto se tiche pljeskavica

1.DUFF

2.UNO Grill bilo koji u gradu mada ja preferiram onaj u Savskoj jel' mi je blizu posla :mhihi:

Inache najjache pice su u pekari Mite Trovacha u Risanskoj ulici... :da: a odmah pored pekare Mite Trovacha ima neka mala palachnikarnica....ne znam kako se zove...provericu sutra ali ja nigde nisam jeo bolje palachinke nego tu :)

Edited by Doug Bradley

• Replies 2.4k
  • Views 134.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_1290878

Perper u prvom bloku(fontana,opshtina)...Onda picerija u 34 bloku kod studnjeka...Pekara gak na u istoj zgradi...

Shish cevap kod starog merkatora...

Najbolje pivo u gradu...4 blok...Dragstor...Ne znam kako se zove,ali ima prostoriju za stalne mushterije :)...

Brate,jel si bio ti nekad van Novog Beograda? :ph34r::ph34r::ph34r:

comment_1291002

Iziđeš da vidiš sveta.

Uzgred, ima pekara u Cetinjskoj (ulica između Radio Beograda i Politike), malo iznad Prve ekonomske, mislim da se zove Mona, imaju neke talijanske sendviče (lisnato testo, šunka, kačkavalj i pečurke) ono razbija!!!

comment_1291201

Samo neko nek mi objasni sto bi neko izlazio van Novog Beograda.Pa sve imamo.Nove trzne centre (patike i trenerke), najbolji has (sve hamburgernice koje ste pomenuli imaju radnje na NBG-u), imamo Arenu za koncerte, imamo splavove kod Juge, imamo splavove u 45-om, i sta nam jos treba.

comment_1291275

Pa ono...Da necu mozda da jedem u gradu pa da budem gladan kad se budem vratio kuci...A i taman se otreznim ako se napijem,poshto se uvek vracam peshke po principu 3 karte=4l piva :D...Has mi je u kraju...Tako da ono...Jedem i kuci na spavanje ;)

E da je i mods 69 na NBG-u kao nekad...Onda bismo stvarno imali sve :)...

• Author
comment_1293306

Ма, није да НБГД-у нешто фали већ има и вишка - Кинези!

Njih nocu uopste nema... :da:

Sta vam fali?

Brda!

"O besmislu ravnicarskog zivota ti pevas..."

Sta nam fali? Brda? A sta onda predstavlja Bezanija? Ona pripada Novom Beogradu.

comment_1294322

A jel zna neko gde ima palacinkarnica koja, receno mi je od ocevidaca, preko 3000 vrsta palacinki, ali ne znam gde se nalazi.Znam samo da je na sirem podrucuju Vracara, a gde tacno, ne znam, jer su ocevici u trenutku uzimanja palacinki bili pijani.

*da, da preko 3000 vrsta, jer bez obzira sto su bili pijani, to ih je zapanjilo posto su i veliki sladokusci.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.