Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 133.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_2445029

dok sam obedovao po tim pljeskavicarnicama uvek sam stavljao samo luk i kecap...ovo ostalo mi sve ubijalo ukus...ispadne da samo jedes namaz...mislim,taj ukus prevlada...u ns je najbolja pljeskavicarnica dubocica,od miloste dubaja...non-stop ima ljudi...to mi nikada nece biti jasno za karibik piceriju...uvek ima ljudi ,ujutru,popodne,navece,kada god prodjes ima ih po minimum 10ak...normalno parce pice,cak tu negde oko proseka,al uvek ima ljudi...neko da dodje sa strane mislio bi da se dzabe deli...otvorio se neki harvijs,harviz(tako se valjda cita)...neko burzujsko mesto...parce pite s jabukama 130 kinti...malo nesto,za zub sto bi se reklo...al daju ti plasticnu viljusku i stave u neku plastiku to parcence...hamburger tricavih 250 kinti...

comment_2445043

dubaja ti je kod sajmista,kod parkinga preko puta sajma...nemos promasiti...ako si tu u kralja petra,trebace ti najduze 5 minuta hoda do dubaje...zanimljivo je kod njih sto od priloga imaju pire krompir...imas i jednu na bulevaru kod juzne tribine vosinog stadiona...znam za taj boki gril,tu mi je drugar jedno vreme radio,pa cu inoformaciju da je dobra pljeska uzeti sa rezervom :haha:...

comment_2446214

Probah sada veceras pre probe taj cuveni Shish iz Shisha, i mogu reci da sam veoma razocaran. Stancuju ga tamo na kilograme, kao u fabrici, ukus nikakav, nista posebno... Ovaj Shish sto sam ja jeo u Dobar has kod nas kod Genexove zgrade je skoro pa 3x bolji od onog tamo. Lepo ga majstor obrce, na tenane, na blagu vatru, 15-ak minuta ga pece, al mu jebe kevu kako je socan... Drzim se ja tog komsijskog shisha :)

comment_2446253

Botako pizza - nikad vise :no: Jebu keve sa susamom, koji usput ostaje neispecen, korica ima toliko neutralan ukus da se moze baciti a sastojci su toliko mokri da slecu s pice i takodje imaju razvodnjen ukus. To je bila capricciosa. Sto se tice onih 'srpskih' specijaliteta tipa pavlaka+kulen+slanina previse su masni (tj vise nego sto moraju da budu). B'dak.

Edited by MissionVao

comment_2446283

@Footog: Al inace ne jedes puno bilja, zar ne? :D Ja inace zderem pavlaku pa mi uz kulen i slaninu na pici nekako prirodnije ide :haha:

Sad kad dodje slava ima da se zdere egzotika - palmin kackavalj i riza od hobotnice. Unapred mi se bljuje :no:

comment_2446356

Probah sada veceras pre probe taj cuveni Shish iz Shisha, i mogu reci da sam veoma razocaran. Stancuju ga tamo na kilograme, kao u fabrici, ukus nikakav, nista posebno... Ovaj Shish sto sam ja jeo u Dobar has kod nas kod Genexove zgrade je skoro pa 3x bolji od onog tamo. Lepo ga majstor obrce, na tenane, na blagu vatru, 15-ak minuta ga pece, al mu jebe kevu kako je socan... Drzim se ja tog komsijskog shisha :)

И ти си у комшилуку. :D

Него, што се шиша у Шишу тиче, итекако се види да су пропали у последње време. Али добро, капирам да су ишли на ону фору - у почетку буде савршено, и онда када крене посао само штанцуј. А ту код Генекса нисам пробао. Могао бих један дан да свратим.

comment_2446504

Probah sada veceras pre probe taj cuveni Shish iz Shisha, i mogu reci da sam veoma razocaran. Stancuju ga tamo na kilograme, kao u fabrici, ukus nikakav, nista posebno...

Upozorio sam te. :mhihi:

comment_2446610

@Footog: Al inace ne jedes puno bilja, zar ne? :D

jebi ga,jedem...nemos ni svaki dan mesa za rucak ;)an nije to lose...krompa u svim mogucim varijantama...pire,salata,pomfrit,peceni u rerni,u caksirama...

Edited by Footog Qpoos

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.