Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 134.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_2623592

Циљ је да убацим 50 поена на једној утакмици, а играмо до сто. У понедељак сам стао на 40-45, али исплатиће се рад.

comment_2623649

Ја гајим пилиће товне и домаће и како год да се спреми није укуско као КФЦ пилетина то је Чињеница !

ne mariniras ih dovoljno dugo u nuklearnom otpadu.

comment_2623691

Ako neko naleti do NS-a da overi obavezno BUBI rostilj kod voshinog stadiona,spikovana pljeskavica nije sa ovog sveta :).

Mislim da sam ih pojeo najmanje pola miliona u posljednjih 7-8-9 godina, i kod Sajma i kod stadiona. 2 se jedu, nema šanse samo jedna.

comment_2623769

Mislim da sam ih pojeo najmanje pola miliona u posljednjih 7-8-9 godina, i kod Sajma i kod stadiona. 2 se jedu, nema šanse samo jedna.

Ahahah i ja 2 isto zderem,odlicne stvarno.Jeste mala al je zarazna jako :).I da,sve pohvale za urnebes,mozda najukusniji od svih fast food-ova gde sam jeo.

comment_2623802

Meni se KFC mnogo svidja, jer obozavam zacine. Ali cinjenica je da se ne svidja svakome, narocito onima koji ne gotive puno zacina u jelu. A sa druge strane, u KFC-u je pomfrit normalan u odnosu na Mek-ov, oseca se krompir generalno, i kada se ohladi izgleda kao svaki domaci pomfrit. Kada bih birao izmedju Kfc-a i Mac-a, uvek Kfc.

comment_2624744

Ево морам да изјавим своју сагласност са Шинијем и Слејером,једном сам јео тамо,пред концерт Металике,реко друг ајде да пробамо одлично је,и одемо,наручимо једну кантицу,ја сам се одушевио,у фулу је било,јесте мало љуто , али врхунску, насупрот оним нагетима у Меку, задњи пут кад сам у Меку јео,било ми је огавно,узео сам те нагете и помфрит , било је тако...пластично и безукусно,једино што у Меку ваља су шејкови,и ако се добро сећам она јајца у назови лепињи за доручак ( мада и то је ГМО срање). Назови ме црнцем ( Лу ) али КФЦ дефинитивно доминира !

comment_2624763

Mozes da trazis extra ljutu kombinaciju, i plus one ljute soseve. Meni nikad nista nije dovoljno ljuto, al jbg, moze da se iskombinuje. I opet, sa druge strane, u KFC-u se najedem, u Meku nikada. U jednom i u drugom bez 400 dinara ne mozes da jedes normalno. Tako da, KFC u mom slucaju pobedjuje.

comment_2625414

KFC piletina ljuta? Meni to nema ukus piletine, a nije ni ljuto. A da je bolji od Meka, to jeste.

Glas razuma !

Je l' GMO = Genetski Modifikovan Obed?

Dveri ne jedu, vec obeduju.

Edited by Demon Seed

comment_2625430

Do jaja je i pileca pljeskavica u Chikeniti ali je mnogo bolje kupiti sirove u Perutnini Ptuj i spremiti kod kuce (iste su). Konacno nesto s ukusom piletine a fast food-asto xD Inace nije nista novo, vec par godina ima da se kupi.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.