September 29, 20204 yr comment_3044940 Povratak korenima u neku ruku, nema elektronike i zajebavanja. Meni najbolji od Desideratum.
October 3, 20204 yr comment_3045163 da, bolji je od prethodnog meni je The Whole of the Law bio dobar, ovaj mi je u njegovom rangu ili malo iznad
October 3, 20204 yr comment_3045167 Meni odličan album. Isto mi je najbolji od Desideratum naovamo. Što kaže pesnik, unfuckingsurprising album, ali ovoga puta me refreni i riffovi dosta više rade sveukupno nego na par poslednjih. Onaj punch od prve tri pesme naslovna - Thus - Starlight uvek jedva preživim, kao dupli espresso da popijem posle toga. A onda tek ide ostatak albuma BTW jel još nekom maksimalno ironično da Anaal ima pesmu pod nazivom "Beyond Words"?
October 5, 20204 yr comment_3045272 slozio bih se. nista novo ali bar ne palamude previse, rade ono sto znaju najbolje da rade, herojski refreni, dobri riffovi, priroda se oporavlja
October 5, 20204 yr comment_3045285 Meni taj status koji su sebi uzeli i ne smeta uopste, kad covek cita komentare ovuda pomisli da su otisli u teski Destruction like kanal u poslednje vreme. Istina nisu im uvek vrhunski albumi, valjalo bi im da prave malo vece pauze ali postali su Motorhead u svom stilu koji je jedinstven pa nema potrebe nista ni da se menja. Ne mogu da skontam da neko voli ovaj bend i ne legnu mu pesme kao prve tri. I meni bolji od prethodnog, malo su zbili redove u tome sto rade. Inace hit izdanja Svinja naravno, a Feeding the death machine melodeath pesma godine. All good here. Edited October 5, 20204 yr by Grobodan
October 10, 20204 yr comment_3045610 ovaj prvi singl mi je bio mlak ali album kao celina baš dobar, ima nekoliko strašnih kidačina. Requiem mi je baš ludilo recimo
October 20, 20204 yr comment_3046213 Jako dobar album, sve što se od njih očekuje je tu - do jaja rifovi, dobri refreni, ludački Daveov vokal, burgija kad treba, melodija koja povezuje. Prošli nisam poslušao više od 2 puta, nekako mi neinspirativan bio ali ovaj bogami kida.
October 21, 20204 yr comment_3046232 Btw, nisam znao da Mick piše muziku za metalcore bendove Bleeding Through (aj nekako i da prođe, mada su i oni beda) i Motionless in white, jedan od najgorih bendova u poslednjih nekoliko godina. Kako to objasniti?
January 28, 20223 yr comment_3068031 E ove godine će 15. rođendan Hell is Empty. Šta planirate da radite tad? Poz
March 15, 20241 yr comment_3096210 izbacili neki EPić sa materijalom iz fioke https://anaalnathrakh.bandcamp.com/album/apocalyptic-onanism
July 9, 20241 yr comment_3099286 Ne ide to sa ovom Akercocke ekipom uživo izgleda nikako, i na Brutalu prošle godine su bili baš traljavi.
July 9, 20241 yr comment_3099292 Mick ima elektro projekat Kordhell (koji moj klinac slusa) i koji jako dobro zaradjuje. zivi u LAu, producira tamo, ceo fazon. mislim da ovi iz akercocka mogu ovo da odsviraju, ali mi deluje kao da su jedva par proba imali pre ovog nastupa. zvuk sa snimka svakako ne pomaze. Edited July 9, 20241 yr by azal
July 9, 20241 yr comment_3099295 David Gray na bubnjevima je prilicno traljav sa duplom... Al da, realno zvuce neusvirano, moze to bolje
July 9, 20241 yr comment_3099296 Meni su dobri bili uživo prošle godine jer je nastup prilično pank, ovaj mrtav pijan na mikrofonu zajebava se. Ali da ih nisam gledao pre u usviranom modu vrv bi mi bilo krivo.
July 10, 20241 yr comment_3099317 Meni je ono prosle godine na BA bilo jako lose. Kanta zvuk, oni se raspadaju, Dave pijan stalno baljezga neke gluposti i kao utisan mu je mikrofon pa se ne cuje. Pozvali su nekog random lika iz publike da "gostuje" na jednoj pesmi i realno covek je zvucao em glasnije, em bolje nego Dave. Taj isti bend sam prvi put gledao uzivo 2012. na istoj toj lokaciji, na bini levo kao headliner-e nultog dana i ono je bila fenomenalna svirka. Vrhunska setlista, Dave slomljene noge cupka na stakama ceo set, a tada ih nisam ni toliko slusao i toliko je nastup bio dobar da su me kupili i poceo sam daleko aktivnije da slusam bend. Koliko je Dave kukao kako ce se bend raspasti, nema ko da svira itd itd. Bolje da su se i raspali, nego ovako sto se raspadaju po bini.
July 10, 20241 yr comment_3099320 realno najbolje da se raspadnu, u studijski trce u mestu vec neko vreme. ali jbg, treba uzeti festivalski kes dok se moze
July 10, 20241 yr comment_3099327 AN nastup na Brutalu 2015e mi je jedan od upečatljivijih, poklali su u šatoru i set lista je bila vrhunska. Ovo od prošle godine baš bezveze. Ja volim Akercocke/Voices sigurno više nego AN ali se momci baš i nisu nešto snašli kao instrumentalna live podrška Daveu.
July 10, 20241 yr comment_3099330 i ja sam ih gledao 2015. na Brutalu i to je bilo teško šurenje, fenomenalan nastup albumi posle toga su uglavnom prosečni, pa su takvi i uživo sad koliko vidim po snimcima, a bez Mika to svakako nije to