Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 325.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2116707

@masterofpupppets: super je ovo, ja slabo zasad stojim sa vinilima, stigao mi skoro remaster justicea, slikacu kad nadjem vreme

Hvala na komentaru my friend of misery :) Ajde uslikaj to pa da vidimo kako izgleda, ja bih voleo da uslikam i ostale vinile Metallice ali nemam foto-aparat, a devojkin je crko :( inace od nove godine mi stize Master Of Puppets japansko izdanje vinil, to je perverzija ziva sa biografijom benda na 4 strane i jos nekim dodatnim slikama, jedva cekam :-)))

comment_2117892

ima po inostranstvu po onim dzambo prodavnicama. meni je tetka uzela za 22 evra.

ko ima tetke il bilo sta drugo po nemackoj: prodavnice koje idu u obzir su saturn i media markt. 

moj remaster je isto 2008.. slikacu i ride za koji dan

edit. @masterofpuppets, koji ti fale jos?

Edited by friend of misery

comment_2117899

ima po inostranstvu po onim dzambo prodavnicama. meni je tetka uzela za 22 evra.

ko ima tetke il bilo sta drugo po nemackoj: prodavnice koje idu u obzir su saturn i media markt.

moj remaster je isto 2008.. slikacu i ride za koji dan

edit. @masterofpuppets, koji ti fale jos?

Ima ih gde hoces, cak i kod nas na limundu imaju svi remasteri, obicna izdanja su ok cene, ali dupli i deluxe izdanja su jake...

Fale jos S&M,St.Anger i ReLoad.

Uvek skupim para da kupim neki od njih i onda nadjem neki first press ili nesto slicno pa ne pazarim, S&M se moze naci za 20 evra (nov u celofanu), St.Anger 30-50 zato sto je u manjem tirazu radjen, a ReLoad 25-45 (njega cekam da nadjem novog u celofanu sa nalepnicom) :pivopije:

Edited by masterofpuppets

comment_2118321

Na metallica.com je pisalo da ce izbaciti na plocama sve albume. Od Kill... do St. Anger.

Tesko, isli su na sigurnjaka sa prodajom prvih albuma, jer su znali da ce ljudi kupovati, ovo ostalo tesko ko bi kupio jer ga ima koliko hoces samo na eBayu, a pitaj boga po Americi koliko ih jos ima.

comment_2118322

Tesko, isli su na sigurnjaka sa prodajom prvih albuma, jer su znali da ce ljudi kupovati, ovo ostalo tesko ko bi kupio jer ga ima koliko hoces samo na eBayu, a pitaj boga po Americi koliko ih jos ima.

Pa da, to sam i ja pomislio, ali nek rade ako hoce. Moze im se. :smile: