Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2042535

Kapiram u potpunosti, mada je Discharge ipak druga prica, posto ih je Discharge inspirisao otprilike na isti nacin kao i The Exploited, Dead Kennedys i ostatak ekipe, dakle vise po pitanju tog nadrkanog stava i brze i tvrde muzike dok su Maideni, kao cist metal bend, ipak imali veci uticaj i nekako su se vise izdvajali od ostalih bendova nego npr. Discharge iz njihove ekipe. Da ne ulazim sad u gitaristiku i u pricu kako su Maideni bukvalno izmislili sve one gitarske harmonije koje ce Svedjani kasnije da koriste... :da:

• Replies 3.6k
  • Views 275.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cekajte hejteri da izadje prvi singl.   A ti Dekapitatore, kad su oni izdali zadnji album ti si tek poceo da slusas Maidene, tako da nemoj komentarisati da li ce imati black metala ili nece.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

ZAR OVA ZAJEBANCIJA DA IMA 142 STRANICE KENJANJA... DACE BOG DA SE UKINE INTERNET POJEDINCIMA...

• The Satanist živa dosada

comment_2042568

E, sad sam se setio necega, pa sam pronasao: pre 2 godine u Butcherian Vibe-u je bila anketa medju muzicarima na temu "Metallica ili Maideni?" i evo sta je Mikael Stanne rekao:

"Odabrao bih Metallicu zato sto... E, ne, u stvari bih odabrao jebeni Iron Maiden zato sto je prvi album koji sam kupio bio "Powerslave", pa su mi oni vazniji i secam se kada je izasao "Master Of Puppets" i kasnije "...And Justice For All" da mi se nisu dopali, i da sam tada vise bio zainteresovan za melodicne stvari i nisam voleo taj thrashy nekako dosadan zvuk. Znas, dva rifa koji se ponavljaju i ponavljaju i tako u nedogled i nisam to kapirao tad i mnogo sam vise bio za Iron Maiden, tako da bih odabrao Iron Maiden iako volim oba benda!"

Vidis? ;)

comment_2042620

E, sad sam se setio necega, pa sam pronasao: pre 2 godine u Butcherian Vibe-u je bila anketa medju muzicarima na temu "Metallica ili Maideni?" i evo sta je Mikael Stanne rekao:

"Odabrao bih Metallicu zato sto... E, ne, u stvari bih odabrao jebeni Iron Maiden zato sto je prvi album koji sam kupio bio "Powerslave", pa su mi oni vazniji i secam se kada je izasao "Master Of Puppets" i kasnije "...And Justice For All" da mi se nisu dopali, i da sam tada vise bio zainteresovan za melodicne stvari i nisam voleo taj thrashy nekako dosadan zvuk. Znas, dva rifa koji se ponavljaju i ponavljaju i tako u nedogled i nisam to kapirao tad i mnogo sam vise bio za Iron Maiden, tako da bih odabrao Iron Maiden iako volim oba benda!"

Vidis? ;)

E nije vezano za temu, ali moram reći. Ta Metallica je jako precjenjena i ne vidim razlog zašto je mnogi smatraju vrhom thrash metala, neki čak i metala uopšte.

comment_2042744

E nije vezano za temu, ali moram reći. Ta Metallica je jako precjenjena i ne vidim razlog zašto je mnogi smatraju vrhom thrash metala, neki čak i metala uopšte.

Ne vidiš razlog jer si slut.

comment_2043023

Ja ne mogu da verujem da su izbacili ovu dvojicu iz benda. Mustus im je bio najbolji klavijaturista, a, i Vortex ima jako specifican glas... Pise da rade na novom albumu, sto znaci da su vec nasli zamenu za njih. Zanima me ko li ce to biti... Ovo obavestenje preko SMS-a je izgleda bas popularno medju Norvezanima... Glupo!

Edited by NYX 218