February 9Feb 9 comment_3121847 03:52Ko je bio napred ili u prvom redu, verujem da su zvonile usi par dana 🤣Pre par meseci su najavili turneju za ovu godinu. U Brno odoh sigurno ali voleo bih da ih ispratim Cologne-Hamburg-Berlin-Brno. Samo je pitanje kako onda iz Brna vratiti se kuci sutradan ako bih leteo iz Beograda u Keln. Ovako ako idem samo u Brno mogu kolima pa znam da sam za 6-7 sati tamo laganica. Postoji i opcija da se odleti samo za Minhen, pitali su i prijatelji iz Slovenije da li bih isao. Pa ako nista barem Minhen-Brno kao neka poslednja opcija.Kontam da im je ovo mozda i poslednja turneja. Prethodna je bila pre 7 godina, a pre toga ko to zna..Ne bih da mi ono iz Rumunije ostane kao poslednji put da sam ih gledao. Bas je bilo sranje. Edited February 9Feb 9 by dimmu1 Report
3 hours ago3 hr comment_3123200 Nova singlica sutra u 18h. Grand Serpent Rising je navodno ime albuma, najavljen za 22. Maj. Report
3 hours ago3 hr comment_3123201 eno je već na Metal Area, doduše sa prilično lošim zvukomnije nešto Report