February 9Feb 9 comment_3121847 03:52Ko je bio napred ili u prvom redu, verujem da su zvonile usi par dana 🤣Pre par meseci su najavili turneju za ovu godinu. U Brno odoh sigurno ali voleo bih da ih ispratim Cologne-Hamburg-Berlin-Brno. Samo je pitanje kako onda iz Brna vratiti se kuci sutradan ako bih leteo iz Beograda u Keln. Ovako ako idem samo u Brno mogu kolima pa znam da sam za 6-7 sati tamo laganica. Postoji i opcija da se odleti samo za Minhen, pitali su i prijatelji iz Slovenije da li bih isao. Pa ako nista barem Minhen-Brno kao neka poslednja opcija.Kontam da im je ovo mozda i poslednja turneja. Prethodna je bila pre 7 godina, a pre toga ko to zna..Ne bih da mi ono iz Rumunije ostane kao poslednji put da sam ih gledao. Bas je bilo sranje. Edited February 9Feb 9 by dimmu1 Report
Wednesday at 08:08 PM2 days comment_3123200 Nova singlica sutra u 18h. Grand Serpent Rising je navodno ime albuma, najavljen za 22. Maj. Report
Wednesday at 08:10 PM2 days comment_3123201 eno je već na Metal Area, doduše sa prilično lošim zvukomnije nešto Report
Thursday at 09:50 AM1 day comment_3123208 Meni nešto nije singlično ali videćemo kako će se uklopiti u celinu. Album inače jeste krajem maja, 13 pesama, 70 minuta. Report
Thursday at 10:50 AM1 day comment_3123210 Meni korektna stvar, naročito se lepo razvije u drugoj polovini. Report
Thursday at 06:17 PM1 day comment_3123224 Spot je ok. Segi napokon prestao da fura fazon goth vestica sa instagrama pa je malo presao na Dzingis Khan-a. Silenoz mi je bas smesan sa ovom kapicom, sta se sad setio da je celav posle toliko godina? 🤣Pesma kao pesma meni pored Council of Wolves and Snakes nesto najgore sto su do sada izdali. Ako je ovo singlica i nesto mozda najbolje sa albuma da se gura u prvi plan, kakav li je tek onda ceo album? 😐Pesma zvuci kao neki odbaceni momenti i ideje pa eto ajde da se sklepa nesto i na silu nabaca i da su to odradili za par sati jer moraju da snimaju album. Report
Thursday at 06:23 PM1 day comment_3123225 4 minutes ago, dimmu1 said:Silenoz mi je bas smesan sa ovom kapicom, sta se sad setio da je celav posle toliko godina? 🤣Bukvalno isto sam rekao hahah koji kurac. Zanimljivo što su stavili promo fotke gde je ceo bend, nisu valjda rešili da prošire opet platni spisak. Report
Thursday at 06:32 PM1 day comment_3123226 meni baš čemer od pesme, nastavak teške smaračinečak ni Shagrathov corpse paint nije kao pre, sve su sjebali Report
3 hours ago3 hr comment_3123272 On 3/25/2026 at 9:08 PM, dimmu1 said:Nova singlica sutra u 18h. Grand Serpent Rising je navodno ime albuma, najavljen za 22. Maj.Идеја 0, креатива 0, изведба тезга, седи праменови може, беретка јубав - тотално је онај морж гари из Митбастерса <3. Report