Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2887697

Mahinalno uzeo da gledam u listi šta su svirali s prvog albuma

Jer on je od svega ostalog bolji za klasu!

To mi je uvek bilo najčudnije kod ovog podpravca(mada ga ne mirišem baš :mhihi: ), prvi albumi Soad, Korn, Slipknot, su poprilično dobri i originalni, ne razumem samo zašto nijedan od tih bendova nije uspeo da zadrži kvalitet na sledećim albumima, čak je i Deftones umeo da ubode po koju stvar.

Baš gledam, izašla lista 50 najboljih metal albuma u jednom... pa poprilično ljigavom magazinu i vidim White Pony na 19 mestu, a sećam se koliko mi je taj album bio njesra kad sam ga odslušao, od Soad stavili Toxicity umesto prvog... ccc, zajebali su i Polzovićev MH :mhihi:, mada moram da pohvalim prvo mesto, RtL!

• Replies 2.7k
  • Views 220.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2887727

Prvi Soad - originalnost, lucidnost, energija, tama, humor... >>>>>>>>>Toxicity, ima i on ponešto od toga, ali samo u naznakama, previše dosadnih pesama

White Pony - mellow do bola... od njih mi je zapravo najbolji Around the Fur, mada se ne sećam kad sam ga zadnji put obrnuo, kao i većinu nu albuma, koji su mi ostali iz tog "mračnog" perioda za metal - kraj 90-ih, početak 2000-ih.

comment_2887734

Ko je u fazonu da odgleda/odsluša detaljno, na istom kanalu Beez detaljno intervjuiše retrospektivu i detaljno čitavu diskografiju Korna, Linkin Parka, Evanescencea, Trivium, Deftones, Machine Head, Corey Taylora i Jordisona i ima ih još podosta. Dosta dobri intervjui, ima dosta malo poznatih informacija.

• 6 months later...
  • 2 months later...
comment_2940728

U suštini, ništa ne očekujem ali mi je baš drago što su ponovo aktivni! Možda ih i vidimo nekad. Da nije bilo Soada verovatno nikad ne bih slušao metal muziku

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH