Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 162.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa šta je nego salata? Da nije možda kompletan obrok? Ovo je meden recept ali kao prilog, ovo ima cirka 200-250kal, šio mu ga Đuro, odnos makronutrijenata 80% UH, 20% masti, nula proteina. Sve što ov

• Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke   S

• In The Flesh
    In The Flesh

Informiši se prvo, idiote. U Beogradu je centar. Izguglaj Dr Ana Gifing.   Pa onda seri tako autoritativno.

comment_1773455

Ne vidoh da li je neko pomenuo zeleni caj. On je dobar za izbacivanje toksina i ostalih zala. Inace vise volim prirodne metode (zdrava ishrana i fizicka aktivnost + biljcice i cajici) nego sci-fi liposukcije i zatezanja. Za mene je to otelotvorenje horor filmova i pitam se kako li funkcionisu ljudi koji mogu da se bace pod noz tek tako. (:

Edited by Mistress Burzum

comment_1773466
Ne vidoh da li je neko pomenuo zeleni caj. On je dobar za izbacivanje toksina i ostalih zala. Inace vise volim prirodne metode (zdrava ishrana i fizicka aktivnost + biljcice i cajici) nego sci-fi liposukcije i zatezanja. Za mene je to otelotvorenje horor filmova i pitam se kako li funkcionisu ljudi koji mogu da se bace pod noz tek tako. (:

u sustini je za detoksikaciju dobra velika količina tečnosti a da nije alkohol, a posebno potrebna jetra haha. mada onaj ko živi imalo normalnim životom kapiram da nema potrebe da misli o tome kako da se detoksikuje jer sve to ide samo od sebe..

i ti ljudi koji idu pod nož zbog nekih svojih nedostataka očigledno imaju jaku volju i želju da nešto urade po tom pitanju, ne znam šta je tu loše..

comment_1773468
i ti ljudi koji idu pod nož zbog nekih svojih nedostataka očigledno imaju jaku volju i želju da nešto urade po tom pitanju, ne znam šta je tu loše..

Ili nemaju dovoljno jaku volju da prihvate sebe onakvima kakvi jesu.

comment_1773490

Realno, blago muskim jedinkama koji imaju taj neki nenormalni metabolizam, mogu da jedu kao svinje, sto puta dnevno , sta god pozele i nista. Apsolutno jebeno nista. Isti budu, ako se ugoje koje kilo, kod njih se to naravno ne vidi, cak je i pozeljno kao.

Tako da, umrite vi koji imate takav metabolizam i blago vama :P:)

comment_1773495
u sustini je za detoksikaciju dobra velika količina tečnosti a da nije alkohol, a posebno potrebna jetra haha. mada onaj ko živi imalo normalnim životom kapiram da nema potrebe da misli o tome kako da se detoksikuje jer sve to ide samo od sebe..

Ne kazem ja da je to lose ili dobro. Svako ima svoj razlog za i protiv. Ali, ako vec neces da budes debeo/mrsav na tome moze da se poradi i bez nozeva. Strasno volim slatko, stavi cokoladu pred mene i ima da predem kao mace :) Ili torte i kolace, hladnu piletinu i testo, pa onda... :wub::):):):) E sad, kroz ples, vezbanje i ostale fizicke aktivnosti ne moram ni da brinam da li sam pojela 500, 150 ili 2 kalorije. :muzicar:

comment_1773496
Nije valjda da nemaš ljubavnika? :P

To ti je danas moderno. :P

A, po tom pitanju sam apsolutno demode.

Zeleni caj sa cajem od nane u hladnoj varijanti, mada moze i topao, ali leti je zaakon :da:

Inace, upravo probavam: :droool:

excellence_chili_255x271.jpg

comment_1773532

Mmmm tartar biftek, burek i Karadjordjeva shnicla, kad smo vecj krenuli. xD

Edit: i ja volim ljuto, ali ne stavljam sushenu paprichicu, vecj svjezhu...

Edited by Diaboli Juna

comment_1773543
Realno, blago muskim jedinkama koji imaju taj neki nenormalni metabolizam, mogu da jedu kao svinje, sto puta dnevno , sta god pozele i nista. Apsolutno jebeno nista. Isti budu, ako se ugoje koje kilo, kod njih se to naravno ne vidi, cak je i pozeljno kao.

Tako da, umrite vi koji imate takav metabolizam i blago vama :P:)

Знаш како се каже, преде к'о дебела жена поред 300гр милке. С лешњацима.

ЛМ, проб'о ја неки француски сир са орасима. Рамбол се зове. Као Рамбов ученик, Рамбо (Л).

на следећој веб адреси можете скинути ''сток'' фотографију овог сира, резолуције 12247px x 8165px, величине 103.69cm x 69.13cm, тежине 300МБ и платити је $ 829.00, само скролујте доле:

http://www.inmagine.com/wses007/wses007091-photo

Интересантан трип. Сир је у неком меканом, кремастом облику.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.