Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 102.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2343720

Mare to je i mene brinulo... Uvek mozes ostaviti nekih 20-ak gb za Windows xp i da dual boot njega samo za igrice :) Kada zavrsis igricu, izadjes, vratis se na Ubuntu i teras... A na Ubuntu ako se malo vise zainteresujes mozes pokrenuti neke igrice tipa CS, i tako te kultove... Frozen Throne, Wow itd. Ali neke zahtevnije igrice, ne.

comment_2343723

Meni samo to i treba, Garena i FT. :haha: Brinu me aplikacije naravno. Ne znam koja se aplikacija za sta koristi, gde da je nadjem, sama podesavanja u sistemu itd.

Kad sam vec tu, kojim programom mogu da izmenim w7 taskbar? Treba mi nesto tamnije. Trazio sam rainmeter ali vidim samo weather program naravno. :redface:

Edited by -Mare

comment_2343729

Za sve aplikacije imas zamenu :) Za nekih 90% aplikacija dostupnih windowsu... Jedino nisam nasao zamenu za DAW (za Audio produkciju, tipa Cubase, Pro Tools itd...), ali to mi i ne treba na Ubuntu, jer je midi podrska jebena, i sve je komplikovano... A sto se tice podesavanja u sistemu. Sve je na izvolte, tu je ubuntu forum ukoliko nesto ne znas... Za 2 dana naucis vecinu shellova (komandi), koje ces koristiti povremeno da se kurcis pred ortacima xD Sve u svemu, lepo je kad dodje neko kod tebe i pita te, " Koji ti je to Windows :P " a ti kazes, to je Linux, Ubuntu Linux :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.