March 25, 200718 yr comment_1354052 Moze da se nadje mp3 na nekom stranom forumu. Ljudi svet nije mali zato svi u potragu svojevremeno je neki lik za doticnu plocu, na berzi ploca u londonu, trazio 2000 funti al je prodao za svega 1200?!?svega?A? i zbog toga ploca drzi record, ne verujem da je cena ista manja danas:) Veruj mi taj lik koji je dao te pare je legenda. Report
March 28, 200718 yr comment_1357498 Ali bice prejebeno! Drugi put da ih vidim live, ali bice kao prvi! Report
April 3, 200718 yr comment_1361926 Na tom albumu su dve prelepe balade - I Can't Wait Anymore i Song for Emma, a i pesma S.O.S, tako da album uopšte nije loš. Report
April 3, 200718 yr comment_1362152 Na tom albumu su dve prelepe balade - I Can't Wait Anymore i Song for Emma, a i pesma S.O.S, tako da album uopšte nije loš.da, tu su jos i Ride Like The Wind (dobar spot ), For Whom The Bell Tolls, We are strong (mada, ne svidjaju mi se nesto one klavijature u pesmi)... Report
April 3, 200718 yr comment_1362213 ОК, али да ли неком то може бити најбољи албум поред свих толико бољих које су урадили? Report
April 4, 200718 yr comment_1363020 Да ли то иком нормалном може бити омиљени албум? E skoro prvi put chuh taj album..osim For whom the bell tolls ono je blagi uzas... Report
April 4, 200718 yr comment_1363059 da, tu su jos i Ride Like The Wind (dobar spot ), For Whom The Bell Tolls, We are strong (mada, ne svidjaju mi se nesto one klavijature u pesmi)... Meni se taj album,stvarno,jako dopada..."Ride like the wind" je odlična pesma,a i spot je dobar(ona plava riba je identična mojoj profesorci filozofije! ). Jedva čekam koncert............................ Report
April 4, 200718 yr comment_1363079 Ribe i nisu nesto u tom spotu. Odusevljava me jedna sa njihovog DVD-a (live in mexico) 1985. Report
April 4, 200718 yr comment_1363701 @RNA Ionako ce biti pogibija sta god budu svirali! A ako si ljudina, pridruzices se cuganju rakije ispred!!! Report
April 5, 200718 yr comment_1364638 Ja sam apsolutno normalan covek i imam muzicki veoma siroke vidike. Zasto je Destiny po meni njihov najbolji album? zato sto na njemu ima najvise muzike, ali nekima je ovde bitnije da gitara reze i bubanj odvaljuje uz tekstove o motociklistima i tockovima od celika. a mi sto volimo da cujemo dobru melodiju , tekst sa smislom u kome prosecan covek moze da se pronadje, kvalitetnu produkciju...mi ocigledno nismo normalni. e pa red bi bio da saxon odsviraju nesto i za te ludake i nenormalne. Po meni je Destiny bio poslednji vrhunski album Saxona (kao i svi predhodni), sve sto je islo kasnije je tesko izrabljavanje sablona. Report
April 5, 200718 yr comment_1364768 Destiny je jedno od najboljih produkcijskih albuma 80-ih svih vremena u rocku i metalu. Report
April 5, 200718 yr comment_1364848 Po meni je Destiny bio poslednji vrhunski album Saxona (kao i svi predhodni), sve sto je islo kasnije je tesko izrabljavanje sablona. С$рам те било за ову изјаву. А "Solid Ball Of Rock"? Стравичан албум! Report