Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

34 members have voted

1. 1. Najbolja stvar na Cause For Conflict?

• Prevail
    • Catholic Despot
    • Progressive Proletarians
    • Crisis of Disorder
    • Hate Inside Your Head
    • Bomb Threat
    • Men Without God
    • Lost
    • Dogmatic
    • Sculpture of Regret
    • Celestial Deliverance
    • Isolation

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 3.6k
  • Views 278.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Јао како сам био бесан кад сам чуо да су отказали... Нисам хтео месецима да чујем за Мејден. Боље да је Мејден отказао због Креатора. Или још боље, да је Мејден свирао као предгрупа за Креатор.

• Brate, ko ide na EXIT da bi se zajebavao, taj nije čist... Goreg mesta nema... Hvala kurcu, pa postoji taj Explosive stejdž.

• Koliko znam, ovo je zamisljeno da bude tradicionalni fest, za sad je pocetak ovakav (treba da uleti jos manjih bendova). Videh recimo na BA da su i oni poceli sa lokalcima pa polako dosli do sadasnje

comment_954350
Imali jos ovde ljudi koji smatraju Outcast za jedan od najboljih Kreator albuma...

Хм, не?

Шалим се, није лош албум, али то није Креатор који сви волимо.

comment_954359

Njihova prva tri albuma su najbolja na njima su im sve najbolje pesme kao sto su Tormentor, Endless Pain, Pleasure to Kill, Flag of Hate(po meni najbolja prva verzija) i ostale kultne pesme. Oni su se kasnije mnogo menjali ali na poslednjem albumu izmesali su stari i novi Kreator. (ipak to nije to)

comment_955044

Njihova prva tri albuma su najbolja na njima su im sve najbolje pesme kao sto su Tormentor, Endless Pain, Pleasure to Kill, Flag of Hate(po meni najbolja prva verzija) i ostale kultne pesme. Oni su se kasnije mnogo menjali ali na poslednjem albumu izmesali su stari i novi Kreator. (ipak to nije to)

Misliš? Meni se čini da im je zadnji album među top 3... čvrst zvuk, uz dovoljno goth prizvuka da se sve ne pretvori u yet another trambuljanje... samo nek cepaju ovako, i smeši im se lepa budućnost, onako mladima i perspektivnima icon_smile.gificon_smile.gif

A Phobiu sam prvi put čuo na Live Kreation, zapravo pitao sam se "odakle li je ova sjajna pesma" pošto se nikad nisam ni potrudio da odslušam Outcast... i predviđanja su se potvrdila, to je jedina valjana pesma na istome icon_smile.gif

Edited by Voodoo_NBGD

comment_955579

Mozda ali ostajem na tome da su prva tri albuma potpuno legendarna. Ti albumi su podigli rec KREATOR do ekstaze. biggrin.gif

comment_956021
pošto se nikad nisam ni potrudio da odslušam Outcast... i predviđanja su se potvrdila, to je jedina valjana pesma na istome icon_smile.gif

Пази сад ово...

А "Leave This World Behind"? Мени је она лично боља од Фобије.

comment_956316

Sada sam presulsao endorama. Majko mila kakav band!!!!! Odusevio sam se. Za koji dan mi ortak donosi komplet sve albume.

Outcast bre ulazi u usi icon_smile.gif .

Balade su im ... nemam reci, nisu ljigave, nego udaraju. Ova dva albuma su mi komplet kuci, i odlicni su. Cuo sam i jos flag of hate. Ono ok pesma, mada sam je slusao na ekstremno losim zvucnicima. Videcemo ...

Edited by Anarki StarScream

comment_957138

Није ми мало јасно зашто се све нове генерације које се ложе на Креатор пале на "Pleasure To Kill"? Он јесте ултра брз, али је и невиђена сировина. Каснији софистициранији радови су много занимљивији, поготово "Extreme Aggression" и "Terrible Certainty".

comment_957328
Није ми мало јасно зашто се све нове генерације које се ложе на Креатор пале на "Pleasure To Kill"? Он јесте ултра брз, али је и невиђена сировина. Каснији софистициранији радови су много занимљивији, поготово "Extreme Aggression" и "Terrible Certainty".

Mene iskreno Terrible Certainty i nije nesto osvojio, i ne vidim zasto ga toliko potenciraju... ako moram vec da biram izmadju tih "melodicnijih" radova, bolji mi je onda ovaj poslednji! icon_da.gif

Extreme Agression je stvarno odlican i meni svakako jedan od najomiljenijih! icon_wink.gif

A Outcast je bez sumnje najgori album i ne znam sta im je to trebalo! no.gif

comment_957348

Iskreno, od tih starijih stvari jedino "Endless Pain" varim... ovo ostalo slabo... jes' da je trve kvlt, al' sirovo je preterano...

EDIT: Kad kažem starijih, mislim na prve stvari sa kasetofon produkcijom... znači ne Extreme Aggression itd.

Edited by Voodoo_NBGD

comment_957492
Mene iskreno Terrible Certainty i nije nesto osvojio, i ne vidim zasto ga toliko potenciraju... ako moram vec da biram izmadju tih "melodicnijih" radova, bolji mi je onda ovaj poslednji! icon_da.gif

Extreme Agression je stvarno odlican i meni svakako jedan od najomiljenijih! icon_wink.gif

A Outcast je bez sumnje najgori album i ne znam sta im je to trebalo! no.gif

Mozda bi ljudima outcast bio bolji da ga nije izdao Kreator. To je bio prvi album Kreatora koji sam cuo, tako da ne mogu da ga pljujem (Black Sunrise mi je omiljena sa tog albuma), ali

FLAG OF HATE icon_rockdevil.gif

comment_957525
Mene iskreno Terrible Certainty i nije nesto osvojio, i ne vidim zasto ga toliko potenciraju...

Како зашто? А 'Toxic Trace', a 'Stroming With Menace', a 'Terrible Certainty', a 'Behind The Mirror'? Знаш шта том албуму фали да буде савршен? 'Under The Guillotine'!