Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1531515
Mali majonez

Гурманчино, ово је баш дало зајебану пикантну ноту целој причи!

Имам утисак да ова шљакерска гурманска опсервација носи радни назив ''слатко слани парализер у полутци испипаног леба''.

• Replies 3.4k
  • Views 181.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo malo zdrave klope:   Keksići bez šećera i čokolade. Ovaj preliv je kombinacija tahinija, ječmenog slada, kakaa, vanilinog štapića i vode, a keksići su od samljevenih lješnika i integralnog ovsen

• pljeskavice od pasulja, na tostu sa namazom od fete i mirodjije + salata od kin. kupusa+iceberg+sargarepa+kiseli krastavci sa provencale dresingom.   dakle: pljeskavice od pasulja -: kuvan pasulj z

• Night's Blood
    Night's Blood

YuMetal musaka   Potrebno: 1kg krompira 1kg paradajza 400 gr mocarela sira 1-2 tikvice List persuna 1 maslac 1 jaje 2 glavice luka zacini po ukusu 1 admin 1 moderator 1 iskreni clan  

comment_1531976

Upravo sam napravila super doručak:

Staviti mlijeko da se podgrije, u međuvremenu u tanjir ubaciti malo čokolina, mljevene plazme i cimeta. To izmiješati, pa preliti mlijekom. Na kraju dodati mrvicu meda. Mmmm, pojedoh pun tanjir :D

edit: Napravila sam i ručak, ali ništa specijalno za priču.

Edited by Kokopelli

comment_1531991

ranoranilac, a?

ljudi, ukiselio mi se kupus, al' će da bidne podvarka!!!

comment_1534271
Staviti mlijeko da se podgrije, u međuvremenu u tanjir ubaciti malo čokolina, mljevene plazme i cimeta. To izmiješati, pa preliti mlijekom. Na kraju dodati mrvicu meda. Mmmm, pojedoh pun tanjir :D

Ja to nisam jeo još otkad su mi zubi iznikli. :mhihi:

comment_1534344

Znam taj osećaj. Jednom kad sam ležao u bolnici svi su mi donosili banane jer sam ih tad voleo. Od tada je prošlo 6 godina, a banane su mi se toliko smučile da sam tek letos pojeo prvu od tad...

comment_1534895

hm. na monci (onom gay fancy vSpla) imaju neki buckurish od mleka i plazme. supel je :da:

a chokolino je izbacio chokolino MAXI koji sam zdrala puno puno :da:

pravila sam cezar salatu :) nije loshe. mada, malo mi je fake to sa majonezom, ili mi se samo smuchilo.

pominjem jer sam na ovoj temi trazila recepat za istu...

pitanje za kineze: kako se zove onaj duboki tiganj u kom se przi povrce? :kme:

comment_1535012
Ja to nisam jeo još otkad su mi zubi iznikli. :mhihi:

:)

Čak ni plazmu? Redovno jedem čokolino, mada one druge vrste tipa frutolino, keksolino, medolino ne volim. Volim da pravim i griz sa cimetom, mmmm :D

Moja sestra od ujaka obožava da kuva kinesku 'ranu pa sve sprema u tom čudu.

Mmm, trebala bih upoznati tvoju sestru, čisto da me nauči trikovima :da:

comment_1535014

Ajd stvarno okači i mene zanima... Realno mogu malo i da prosurfujem po netu, ali draže mi je da vidim kad neko napiše jer je to provereno dobro, a i razmena iskustva kad je kuvanje u pitanju je odlična stvar. ;)

comment_1536505

bruskete: na hleb malo maslaca i preko tanko izrezane kriske (engl. slice) bijelog luka. stavi to u rernu. kad luk zamirise,izvadi, stavi sos od paradajza i kockice sira (bilo kojeg). pricekaj dok se sir istopi i to je to... jako ukusno a veoma jednostavno i brzo se sprema.

comment_1536514

E tunjevina sa slatkim kukuruzom i ne(preterano)masnim krem sirom plus neshto tipa majchine dushice ili neke takve fine travnate zajebancije (sve pomeshano u jednom)+ crni hleb i brate/sestro/ostala rodbino ultra gotiva sendvich...

comment_1536528
cokolino moze nekome da se smuci? :icon_eek:

To nije moguce!!! Cokolino je njaaaaaaaaaaaam!!!

Jeste vok. Moja sestra od ujaka obožava da kuva kinesku 'ranu pa sve sprema u tom čudu. Ja kinesko baš i ne ljubim, ali kad je čovek gladan može da posluži.

Sto??? Meni se svidja jer nema mnogo jebavanja oko sporeta,sve je tako lepo i sveze,toliko povrce...a tek kombinacije zacina...

Mada ipak meso je meso!!!Ziveo tartar biftek!!!

Edited by Enchantress

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.