Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 182k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo malo zdrave klope:   Keksići bez šećera i čokolade. Ovaj preliv je kombinacija tahinija, ječmenog slada, kakaa, vanilinog štapića i vode, a keksići su od samljevenih lješnika i integralnog ovsen

• pljeskavice od pasulja, na tostu sa namazom od fete i mirodjije + salata od kin. kupusa+iceberg+sargarepa+kiseli krastavci sa provencale dresingom.   dakle: pljeskavice od pasulja -: kuvan pasulj z

• Night's Blood
    Night's Blood

YuMetal musaka   Potrebno: 1kg krompira 1kg paradajza 400 gr mocarela sira 1-2 tikvice List persuna 1 maslac 1 jaje 2 glavice luka zacini po ukusu 1 admin 1 moderator 1 iskreni clan  

comment_2915188

a mozda i zato sto sam 2x u zivotu pila domace mleko.

Same here, svaki put kad sam probao imalo mi je preintenzivan ukus, čak mi je i nekako gadno, nema šanse da bih ga mogao redovno piti!

Mada i inače nisam neki ljubitelj mlijeka... Zato sireve obožavam, i kravlje i kozje i ovčije.

comment_2915191

@Bogdan

Meni to tvrdo, ne mogu kuvano

Što se dijete tiče, prilično sam sigurna da se nisam nagojila od belog mesa isprženog na pola kašičice svinjske masti :haha:

Mom bratu se vide trbušnjaci a jede to isto meso, tako da sve to valja, samo (me) uništavaju slatkiši

comment_2915198

@Bogdan

Meni to tvrdo, ne mogu kuvano

Što se dijete tiče, prilično sam sigurna da se nisam nagojila od belog mesa isprženog na pola kašičice svinjske masti :haha:

Mom bratu se vide trbušnjaci a jede to isto meso, tako da sve to valja, samo (me) uništavaju slatkiši

Koliko kila ti ima brat?
comment_2915205

Kuruze, delim utisak o mleku dostupnom u prodavnicama, ali mleko "Zapis tare" je sasvim solidnog kvaliteta i drugačije od svih. Čak ponekad-nekad kad me ne mrzi skuvam litar njihovog mleka i ujutru skinem dozicu mladog kajmaka :)

Ima u InterEx-u, sigurno ima i drugde ali ne znam gde

e hvala, potražiću

ćak mislim da na Đeram pijaci ima prodavnica u kojoj se prodaju samo "Zapis Tare" proizvodi

litar mleka dnevno mi je standard kad sam kod kuće, jogurt sam ranije pio samo kad ga i drugi sipaju, ali od dolaska u Beograd i susreta sa industrijskim mlekom i asfaltom, mnogo sam smanjio

slično je i sa vodom, ali to je neka druga tema :haha:

comment_2915511

Bolje kiselo mleko nego jogurt. Jogurt je pun skroba ili cega vec a kiselo mleko je zdravije.

Inace kao mali pio sam domace kravlje mleko, samo procedjeno, i to flasu skoro odjednom :mrgreen: Zato se sada userem ako popijem pola case :D

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.