Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

:)

Nasi teniseri,i Djokovic i Jankovicka i kmezava kravica,su psihicki na katastrofalnom nivou.Dok je god tako,Djokovic ce biti treci,Jankovicka nikada nece uzeti gren slem,a kmezava ce ostati kmezava.

• Replies 3.1k
  • Views 195.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

Bolje hrabro ustuknuti, nego kukavički pobijediti :lol:

:):):)

Надал је јако симпатичан, чини ми се да је веома скроман, за разлику од Џона Терија 2.

Ђоковић је пичкица.

Ja da se oko njega nerviram necu! Covek ili igra za pare ili je .................................... ? Ko ce ga znati..............................

Који сте ви морони, навијате за стране играче уместо да подржавамо наше. :no:

Da navijam za picku koja preda mec kad vidi da gubi?

Nemam nameru.

I iscrpljen bi igrao da je vodio, mogao je iz postovanja prema drugom teniseru da ostane do kraja.

Jos odavno negde na pocetku njegove karijere , ali i ove teme , sam rekao da ne navijam za Djokovica , tenis je individualni sport i opredeljujem se za licnosti a ne njihove zemlje .

Управо тако. Осим тога, не могу за некога ко цичи: "C'mon!!" да кажем да је наш.

Који сте ви морони, навијате за стране играче уместо да подржавамо наше. :no:

Mi smo moroni :confused: Pa brate nisi fer, jedino gde smo moroni to je sto ustanemo u 5 izjutra da ga podrzimo i on nas sve ponizi. Izvini ali nisi u pravu. Dokle bre vise sa tim njegovim predajama? Ako je bolestan, mars u bolnicu, pa nek se leci, mlad je ima vremena za tenis.

@Imrahil. 100% u pravu

Od sad ako mi neko kaze da igra u finalu, e tad cu da gledam.

Edited by Miskoni

Ај нас што понижава, али понижава противнике, испада да би их све победио да није повређен. Федерер је рекао да то што ради није новост, а да је он предао само један меч у каријери.

jel ide neko na Fed cup sad za vikend???

ako trebaju nekome karte za fed kup meni uletele neke za nedelju pa neka se javi na pp da vidimo sta mozemo da uradimo

Usudio bih se dodati sve najbolje nasim curama. Hocemo pobedu naravno. Sta drugo.

Strasno da FC_5150_gallery.JPG moja Jeca iz Australije nije ovde. Glupani iz Srbije je oterase.

Волео бих да обе изгубе.

Ali nisu ;)

Odlican pocetak, jos da se dovrsi sutra :da:

• 4 weeks later...

Al' nas napunise spanci nabrzaka !! :)

Drolje raspale, jebem li vam mamu u usta da vam jebem. Jos ova krava Ana izjavila kako je Bil prijatan covek i da se vidi da voli tenis!! Pa glupaco maloumna hteo je samo da dodje do te tvoje smrdljive picke.

A vi i dalje pratite tenis jeb´o vas on. Setite se i Djokovica da je snimio reklamu za Ideu.. Toliko.

Treba ih lincovati kad dodju u Srbiju.

Шта се па нервирате и ишчуђавате? Тенис је одувек био ултра снобовски спорт. Најогавнији. Не пратим га и поносим се тиме. :da:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.