Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 509.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2048440

Људи, ја не могу да верујем. Данима чекам европско првентво...данас сам бројао минуте до почетка утакмице и онда одједном прекидају пренос због усраног Новака Ђоковића. Јебем му матер, да му јебем матер! Јеб'о га Љубиша Самарџић Смоки! Уместо да гледамо наш најтрофенији спорт, они приказују јебени тениски турнир где мајмуни играју за свој џеп. Јебе им се за Србију. Матори Ђоковић би да држи целокупан монопол у тенису. Хоће терене, хоће посебне коментаторе за његовог ретардираног сина. Нек ми се напуше курчине и тата и син. Боли ме кита за његов тениски шмек, за његове имитације, шарм...РТС треба бомбардовати! Који курац узимају новац од народа? На свим телевизијама усрани тенис. Чак га и репризирају. Клинци више не тренирају фудбал и кошарку, већ педерски тенис. Кад чујем име Ноле, зубима бих давио...

Упропастили су ми вече...

comment_2048449

Људи, ја не могу да верујем. Данима чекам европско првентво...данас сам бројао минуте до почетка утакмице и онда одједном прекидају пренос због усраног Новака Ђоковића. Јебем му матер, да му јебем матер! Јеб'о га Љубиша Самарџић Смоки! Уместо да гледамо наш најтрофенији спорт, они приказују јебени тениски турнир где мајмуни играју за свој џеп. Јебе им се за Србију. Матори Ђоковић би да држи целокупан монопол у тенису. Хоће терене, хоће посебне коментаторе за његовог ретардираног сина. Нек ми се напуше курчине и тата и син. Боли ме кита за његов тениски шмек, за његове имитације, шарм...РТС треба бомбардовати! Који курац узимају новац од народа? На свим телевизијама усрани тенис. Чак га и репризирају. Клинци више не тренирају фудбал и кошарку, већ педерски тенис. Кад чујем име Ноле, зубима бих давио...

Упропастили су ми вече...

obozavam tenis, ali si sve lepo rekao.

comment_2048453

K'o što reče Šarenac: ''U njegovom dečačkom stilu''. :D

Britanci imaju Bonsua, ali su im bekovi krš živi...treba ih samleti sa 20 razlike.

Pazite kada bude kasnilo sa uključenjem u drugo poluvreme, zbog vašljivog glavonje.

comment_2048502

bolje no ocekivano,slabije nego sto je moglo.mnogo potencijala imamo,rekoh vam ja da ce se osvijestit' posle slovenije,ko zna dje cemo zavrsit'.ja i dalje nikako 1mana da prezalim,koliko bi on znacio.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.