Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 509k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2182719
Veseli: „Ostajem u Partizanu“

„Posle konsultacija sa mojim trenerom, gospodinom Duškom Vujoševićem, mojim agentom i mojom porodicom, koja me je uvek podržavala u svakoj odluci koju sam donosio, odlučio sam da ne učestvujem na predstojećem NBA draftu. Odlučio sam da ostanem i da igram za moj klub, Partizan, naredne sezone “, izjavio je Veseli.

Češki reprezentativac je objasnio zašto želi da ostane u ’crno-belom’ dresu.

„Košarka je moj život, nešto što mi je veoma bitno i želim da nastavim da učim. Moj trener Duško Vujošević, kao i svi ostali u Partizanu bili su sjajni prema meni od momenta kako sam došao u Beograd. Zato ću zbog mojih trenera, mojih saigrača i najboljih na navijača na svetu, Beograd uvek zvati svojim domom“, rekao je Veseli.

20-godišnji košarkaš je rekao da NBA liga još uvek može da sačeka.

„Igranje u NBA ligi je moj san otkako sam počeo da igram košarku. Ali, da bih bio spreman za to, osećam da je sada momenat da nastavim vredno da radim da bih ostvario taj cilj u bliskoj budućnosti", dodao je Veseli.

Aleksandar Rašković, agent Jana Veselog, rekao je da je njegov klijent doneo pravu odluku.

„Posle dve sjajne sezone sa trenerom Vujoševićem i njegovim visokokvalitetnim radom, razvijajući svoje umeće, Jan je privukao veliku pažnju NBA timova. Predviđanja i procene oko njegove moguće pozicije na NBA draftu 2010. su postale realistične. Tako da je veoma bitno za mene, kao i za Janovog trenera, da napraivmo pravu procenu šta bi trebalo da uradi u ovom momentu karijere. Ostajanjem još godinu dana u Partizanu, sa trenerom Vujoševićem, Jan će verovatno povećati svoju vrednost kao i moguću poziciju na draftu 2011. godine. Verujem da je Jan napravio pravu odluku da sazri, kako kao osoba, tako i kao košarkaš – napredovaće po pitanju karijere, umeća i zrelosti u njegovoj igri. Još jedna sezona sa trenerom Vujoševićem će ga odvesti u pravom pravcu po pitanju njegove budućnosti i NBA je nešto što Jan može da postigne“, rekao je Rašković.

i jos nesto

2eai6j9.jpg

Todoric :D

Edited by Imrahil

comment_2182817

http://www.youtube.com/watch?v=p0mradF62LA

Tacno se vidi kako im se usro po zivotu..aaaaand..now :D

i citat: "Дефиниција десетинке: Десетинка је период времена за чијих шест дијелова Душан Кецман може да погоди тројку преко читавог терена у сред Загреба"

Edited by Ozziris

comment_2182869

komentar na nekom Dalmatinskom forumu:

iako mrzin četnike iz dna duše,zagrebački klubovi su posebna priča.njih mrzim još više.veselija san se pobjedi partizana i napija se i častijo cili kafić.

video sam na sajtu nekih zadarskih novina komentar. parafraziram: "jebes zagreb. dole nazionalizam, dole cibona". :haha:

comment_2182930

Цео чланак уопште није генијалан.

Svaki put kada u posljednjih 15 godina hrvatska reprezentacija doživi debakl, ponavlja se izlizana mantra kako nas "prati prokletstvo zbog toga što su košarkaši na Eurobasketu '95. demonstrativno otišli s najniže stepenice podija" u znak podrške Litvancima koje su suci izmasakrirali u finalu protiv Srba na njihovu terenu u Ateni.

Дегенерици.

Edited by пита са сиром

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.