Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ништа не бих додавао. Могу да замислим како би прошли Бјелица и Кешељ да су остали још једну сезону у Звезди. Тако ће проћи и Шваба ако настави да игра по селима.

• Replies 12.1k
  • Views 533.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

Opet izgubili shpanci, svashta ce ovde da se deshava, na kraju ce brazil igrati finale. :bigblue:

evo ga snimak. bas da vidim karanje nabedjenih zvezda. :haha:

Edited by Milenko Tepic

Ja se znaci vise ne secam kada sam gledao utakmicu a da ju je brat Hido dobro odigrao...sa druge strane, Iljasova budala.

Spanci@ Haa-ha xD

Rasic i Keselj dve klase iznad Markovica i potpuno izgubljenog (i dalje) Tepica.

Krstic i Teo ocekivano vrhunski.

Neka održe isti tempo do kraja, dobijaju dvocifrenom razlikom. Plašim se samo da u nekom trenutku ne uđu u neku lošu seriju.

Toga se i bojim,za sad sut relativno dobro ide...ako stane,najebali smo. Odbrana deluje dosta lose.

Edited by Defunctus

Trojke 7 od 13 ili 14, dakle bar 50%. Mora vise "lakih" poena, tesko ce se ovo odrzati. A Tepic standardno smusen. Mogao bi da obrije one pubertetske brkove hehe :lol:

Markovic opet po starom, leti na sve strane, ali ako ne sutne za 3 u 95% slucajeva doda loptu umesto da ide na sut/ulaz, previse je predvidljiv.

Ovo je već mnogo bolje, a ja mislim da naši tek mogu da zablistaju. Sutra protiv Argentine da dobijemo, eto nas na prvom mestu i vrlo verovatno idemo na Hrvate posle toga, a onda recimo na Litvaniju.

Novica nash ubedljivo najbolji igrac , kad gledamo ukupno napad i odbranu !

Ubedjen sam da sutra pobedjujemo Argentince .

Keselj mora popraviti odbranu , kad se to desi bice veliki igrac , Markovic , Tepic ispod svojih standarda , Krle , Teo taman koliko treba da pokazu sta su .

Slazem se za sudije , ali ne i za Markovica , precenjen igrac , ali ok , svidja mi se igra , jer igramo totalno timski , nema solera , sve je podredjeno kolektivu !

novica, krstic, teo, rasic i seselj sjajni. sudije ocajne, da, uvek su ih vracale u igru. nesportski faul rasica. :haha:

tepic uzas, al mora proigrati jednom.

Bitno je da se forma diže sa vremenom, umesto da pada i da su kažnjenici odmah po povratku u ekipu preuzeli ulogu koja im je i namenjena. Znajući to, ja se osim SAD i možda domaćina Turske, nijedne ekipe ne pribojavam na ovom prvenstvu.

Joj, gledam i ne mogu da verujem, koji su bolidi ovi Nemci... Ludilo od završnice i produžetak. Stigoše Angolci -10 za 2 minuta, a mogli su i da dobiju da su bolje koristili nemačke poklone. Ajmo Angola, izbacite Švabe iz takmičenja!

Pobeda Angole! Vredelo je gledati ovaj smehotres od košarke. Nemačka je eliminisana, džaba im pobeda nad Srbijom, a mi smo obezbedili najmanje drugo mesto u grupi.

Pa nije baš da nam odgovara pobeda... Da je Nemačka pobedila mi bismo išli kao sigurno 3. ali pošto je izgubila sada smo 2. ili 1. Naravno, prvi smo ako dobijemo Argentinu i onda izbegavamo SAD/Španiju sve do finala. Ako smo drugi mislim da u polufinalu idemo na USA/Španiju, al' dobro, da dođemo dotle. :)

Edited by trenje

Ma, nije bitno sad polufinale, čekaj prvo da dođemo dotle, a onda je svejedno da li nam se padne domaćin Turska ili SAD. Biće podjednako teško, a naši ako daju maksimum mogu da pobede bilo koga od njih.

Ne mogu da verujem da su dobili.Ja prestao gledati kad su Nemci dali trojku i bas se odlepili mnogo nesto,na manje od 2 min do kraja. Kakav sam krelac,sta sam propustio. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.