Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Anđušić je dobio priliku da igra jer je bio zgusnut raspored, pa je VJ morao da ga uvodi malo češće nego obično da ostali ljubimci ne bi pocrkali. I gle čuda, ispostavilo se da je dotični najbolji igrač turnira! To da je mali čudo znaju svi osim Vlade Jovanovića. Nadam se da se i Vlade uverio i da će mu davati malo značajniju minutažu u budućnosti (iako Vladu ne bih voleo da gledam više nikad na klupi Partizana).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Боље од овога тешко да може са овим инвалидима у тиму. Одлично одиграно,задовољан сам. Огроман помак у односу на први део сезоне. Још да нас судије нису усеравале у првом полувремену,држали би се још боље.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

bejah bio prisutan, ugurao se medju grobare. primetio sam mnoge političke njuške što na lokalnom nivou, što šire. pišam im se skupa svima na rod i porod, a sretin im kurac pleksiglas.

šta reći, institucija nastavlja apsolutnu dominaciju. jeste vlada dileja, ali je i peša dileja, ili mu je svega preko spolovila. pored toliko bekova u timu on forsira najvernijeg beka - jao mileta. sve u svemu, veče amaterske košarke. anđušić je rasan šuter i krasan talenat, to od samog početka govorim. samo još da nauči da adekvatno odgovori na defanzivne izazove i onda granica nema i nema kraja... plamen ga nosi do samog raja.

dule vujošević šalala lala.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako neće da učestvuje u desantu na skupštinu bolje da se ne vraća!!!

 

bre, andjusic je skroz korektan defanzivac. pa jedini se korektno nosio sa bum-bum kerolom. meni je vec bolji igrac od tripka.

može mnogo bolje, a skroz je kompletniji od tripka, normalno. 3pko uopšte nije igrao odbranu, samo je figurirao na parketu... a i ne zna čovek da vodi loptu, pa to ti je. barem to nije znao dok je branio svete crno-bele boje. samo goli šut i ništa više.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...