Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 451.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2326061

Сад ће Бата мудрац да ти појасни да је он у ствари навијао за Звезду и да је Партизан победио у свим дербијима од раног неолита па наовамо.

comment_2326064

Сад ће Бата мудрац да ти појасни да је он у ствари навијао за Звезду и да је Партизан победио у свим дербијима од раног неолита па наовамо.

И да су Туђман и Слоба заједно сковали план да наместе КШ у нашу корист, па тек онда да ратујемо.

comment_2326072

Partizan racionalno igra čitavu sezonu, ne radi kao cigani, čekaju dve utakmice godišnje i isto toliko često se i kupaju.

comment_2326092

Uuuu, potpuno sam zaboravio da prokomentarišem pojmovno - terminološku raspravu na koju ste me sad podsetili.

Bata je tada bio potpuno u pravu.

Pojam beka ima uže i šire značenje. U užem smislu, prihvaćenom u kolokvijalnom govoru, bekovima se smatraju samo bočni odbrambeni igrači. Međutim, bekovi su i štoperi, pošto taj pojam, ekstenzivno tumačen, obuhvata i centralne bekove i bočne bekove.

Edited by Underkuruz

comment_2326154

Pojam beka ima uže i šire značenje. U užem smislu, prihvaćenom u kolokvijalnom govoru, bekovima se smatraju samo bočni odbrambeni igrači. Međutim, bekovi su i štoperi, pošto taj pojam, ekstenzivno tumačen, obuhvata i centralne bekove i bočne bekove.

Sa kog sajta si uradio copy/paste ovoga?

@Mauzer

Kuruz nije Bata,on je navijac.Pravi.I dosta mu je lazi,prevara i insinuacija.

Edited by lemmy sixx

comment_2326242

Uuuu, potpuno sam zaboravio da prokomentarišem pojmovno - terminološku raspravu na koju ste me sad podsetili.

Bata je tada bio potpuno u pravu.

http://www.youtube.com/watch?v=PJwhx4gd1Is

comment_2326250

Kolika kolicina posranih govana na poslednjim stranama , i to onih specenih koje se u crevima kamene po nedelju dana. :da:

Jedino je lucidni mr. Aljosa Vuckovic uspeo da me fino nasmeje u ove sitne sate. :)

comment_2326296

samo ovako cigani bi mogli da osvoje titulu, ali ne verujem da će do toga doći

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.