Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Petkovica iz OFK Beograda da uzmu i jos jednog napadaca(mislim da je red da se za njega OTVORE ako ima jos para :haha: ),i mislim da je to to.

Cuo sam da Jokic dolazi cim mu istekne ugovor negde u novembru posto sadasnji klub nece da ga pusti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.kurir-info.rs/sport/partizan-doveo-geja-96447.php

 

Леле... Је л' могуће ово, Бугарин педер? Таман сам хтео да похвалим Партизан, доводе човека православца, тако треба, кад оно цврц...

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

„Што се тиче наших средстава, нисмо ограничени у том сегменту. За Клеовог наследника издвојићемо онолико колико буде неопходно, милион, милион и по, два“. (Драган Ђурић, 11. децембар 2010.)

 

„Уговор је такав да можемо да откупимо Тејга и Адију до 30. јуна. Мислим да су европска класа и да би требало да остану код нас две-три године. Финансијски ћемо моћи да испратимо та два трансфера“. (Драган Ђурић, 8. март 2011.)

 

„Тејго и Адија су појачања која у сваком моменту могу да направе преокрет у нашу корист. Овај тандем је наша будућност! Како на домаћој тако и на интернационалној сцени“. (Драган Ђурић, 17. март 2011.)

 

"Доћи ће двојица или тројица играча пре лета, а то су фудбалери таквог калибра да у случају уласка у Лигу шампиона можемо да играмо са свим великим клубовима“. (Драган Ђурић, 26. мај 2011.)

 

Da se ne zaboravi, komentar sa B92.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://en.wikipedia.org/wiki/Siphiwe_Tshabalala

 

:haha: :haha:

 

Alo bre Djuricu,Krstajicu i Stanojevicu da dovedete Tshabalalu u Partizan inace ste dobili otkaz cena je 1 milion i nemojte da me nervirate toliko od mene...Usli smo u ligu sampiona uzeli 10 miliona i od klea 4 miliona a nemamo milion da kupimo Tshabalalu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...