Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Мирић је бре просечан ТСЛ играч, ништа бољи од Вешовића, био би за резерву ок, ал ту имамо већ Вешовића, мислим да је ово лош потез...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тај из Зете, је тешка мачка у џаку, ни у младој репрезентацији ЦГ, се није истицао ништа посебно Рељић 2, у најави, надам се да га неће купити.

 

 

 

 

Мирић за 100 иљада еура доведен, на рате га плаћамо :lol: . То и није толика катастрофа, сигурно ћемо нешто зарадити на њему, све док је резерва, резерве, ок, и наравно под условом да отерамо остатак шкарта и вишак.

Share this post


Link to post
Share on other sites

А како је кренуло, до лета се шкарта нећемо ослободити. А најгоре је то што ће ти инвалиди морати да играју због којекаквих менаџера и осталих мудросера. :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/i-miric-u-zvezdi-trio-odlazi-64806.html

 

S druge strane, Trifunović i Kadu su na pragu odlaska u Kinu, Kaluđerović blizu Francuske...

 

Где ће сад овај у Француску, који курац?!

 

Трифуновић продат Лијаонингу. Тамо игра и Богдановић.

Edited by Јарослав

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.mondo.rs/s231012/Sport/Fudbal/Djuric-_Burazeri_i_kumovi_siledzije_ruse_klub.html

 

 

"Gospodin Stanojević je na sednicama uprave kluba za Marka Jovanovića i Radosava Petrovića govorio 'sklanjajte ih kako znate i umete, ako treba dajte ih bez dinara'. Radosavu Petroviću, jedinom reprezentativcu iz naše lige, je za godinu dana zbog male minutaže u Partizanu cena drastično pala. Koliko smo puta crveneli pred skautima stranih timova i nacionalnim selektorom kada smo njegovo neigranje objašnjavali tobožnjim povredama. Ali mi smo se držali principa da se ne mešamo u rad trenera, da mu ne sugerišemo ko treba da igra, čak i kada je to protiv interesa kluba. Potroše tri miliona evra u prelaznom roku samo za obeštećenja, ostavimo im potpuno odrešene ruke u izboru igrača i onda im je uprava kriva što ne mogu da pobede Šamrok. Sramota!"

 

 

AXXXAAX

XAAXAX

XAXA

AXAXAAX

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ваљда неће довести тог шабана из Зете. Мали Стојковић делује одлично,ал' не игра јер је Роби из неког разлога импресионирам ил капитаном Микићем.

Видим нигде се не помиње за колико је продат Трифуновић,мора да је нека сића... Нек му је срећно,а слажем се са Трнетом да је одличан за тренутне услове у Звезди.

Share this post


Link to post
Share on other sites

У одбрани на позицији штопера стварно танко, Максимовић, Ћосић ( који ће можда и да се врати у ЦСКА ), и Крнета ( клинац ), Тошић ( који по потреби игра на штоперу ) не дај боже да се повреди Максимовић, кроз одбрану има да шиба кошава, треба један старији искуснији штопер да дође, вођа на терену, који ће да држи целу одбрану...

 

 

Потпуно подржавам одлазак Трифуновића, једино што човек има је трзај главом, иначе контрола, пријем, и вођење лопте једна велика 0, тачно се сећам кад је Калуђер тресао мреже Јавора, Металца и осталих, причало се да је огромно појачање у односу на Трифкета, то говори нешто.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...