Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

partizan je jadan dojajno, pokazuje se tanak fond igraca, pa dovoljno je da ne igra jovetic i moreira i ne mogu da se sastave, moze da ih guzi bezanija, doK zvezda uprskos ocajnoj formi dosadasnjoj, makar moze da sastavi bukvalno Dva tima okvirno istog kvaliteta i zato je svakom ozbiljnijem jasno da partizan iako i dalje formalno vodi na tabeli nema shta da trazi po pitanju osvajanja, da nemaju jovetica do kraja sezone bili bi srecni chetvrtim mestom....

 

Nije lepo da sada tako pričate o meni, ipak sam ja imao neku viziju.

Odoh, a ne dočekah gostovanje u Kruševcu... ah Rubinu, tugo pusta.

 

EDIT: Eto dadoše onom Jankoviću da vodi tim. Rekoše mu - ti si ih doveo, ti ih i vodi. A tek onaj onaj Mrkela, popije dva vinjaka i odma' ukršta očima. Kakav je to stručni kadar pitam vas ja. Zvezda možda i pobedi neku utakmicu, ali gubi dušu.

kosane, imas dusu ko karlo anceloti, bunkerica sa timom koji iMa polusuplju odbranu.... :)

 

ako dobijemo onu zaostalu tekmu (hajduk) eto nas na samo dva boda od penaltizana

budimo realni, zadnjih godina su imali i jedni i drugi sudijske intervencije kada je bilo tesko protiv malih timova, ne biH da se bavim racunanjima tipa ko vise ko manje.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Navijam za Zvezdu, ali ajde da ne lupetamo kada ne moramo.

 

Da je Partizan namjestio utakmicu, teško da bi namještao neriješen rezultat, a i kada bi namještao neriješen protiv Čukaričkog, onda nikako to ne bi bilo preko penala u '94. minutu.

 

Sabre, trebalo bi da se dobije Hajduk. I onda stvarno samo 2 boda od Partizana. Možda ova sezona još uvijek nije izgubljena. Vidjećemo kako će se pokazati ova dvojica protiv Boltona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Partizan ne da nema klupu, nego nema ni dobre igrace na svim pozicijama u prvom timu. Evo pogledajte odbranu na sta to lici. Nema tekme na kojoj nisu primili gol ili dva, samo je pitanje kako ce im raditi napad. Evo pogledajte kako igraju kad je povredjen Moreira i kad ne igra Jovetic. Izgleda ce na polusezoni sigurno pustiti Rukavinu, a vrlo moguce Jovetica, a cak i ako ga ne puste znamo nas mentalitet, decko ce celu drugu polovinu sampionata da se cuva, u glavi da broji milione tako da ja cisto sumnjam da Partizan ima sanse za titulu ove godine, mada dosta zavisi i od Zvezde, ovo protiv Smedereva je smao jedna tekma, hajde da sacekamo da dobijemo hajduk i pogledamo jos par tekmi pa cemo tacno znati mogucnosti ovog tima. A ja se iskreno nadam obaranju rekorda, odnosno tri godine za redom dupla kruna :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

bezveze je to sa warnom, k'o da u spontanoj komunikaciji se ne govori tako, nego kada se napise zvuci nekome k'o da je nesto bitno....

Ne znam za tvoje okruženje, ali u mom se tako ne govori, posebno se ne ubacuje u razgovor između neke druge dvije osobe na takav način. A da mi se neko u "spontanoj komunikaciji" obraća takvim tonom, dobio bi više od warna :). Mrzim internet foliranje.

 

Warn ostaje.

Edited by Thule

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...