Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 9k
  • Views 333.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

comment_2295112

ja sam skeptican...mozda i nesto uradi,al sumnjam...ronaldo i nistelroj su bili klasa,pa su dosta uradili,al videcemo za ovog...nije mi ta holandska liga liga gde igraci mogu da kostaju toliko para,pa da se jos i isplate...al videcemo...

comment_2295160

kapiram da ce mu pored privikavanja,dokazivanja veci problem biti sto ovde nece biti glavni igrac u timu...to moze da bude zajebano po njega...u ajaksu su ga hranili loptama,a ovde ce vise morati da se cima kako bi je dobio...meni je onaj emanuelson dobar igrac,otisao covek u milan...moze on tamo nesto da uradi...mada,takva spika je bila i za drentea,pa se raspada...al mislim da je on otisao jako mlad...suarez i emanuelson su otisli u pravim godinama kada treba da se ode u jacu ligu...

comment_2295207

Drente je otisao kao balavac,i to u Real.A tamo balavci skupljaju lopte.Tu se on zajebao.Ova dvojica su vec manje/vise izgradjeni igraci,i mogu da se raspistolje.Ja mislim da ce Suarez biti dobar,i da ce leci Liverpulu kao kec na desetku.

http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/01/28/2328064/liverpool-rejected-transfer-request-submitted-by-fernando

E ovo moze biti zajebano.Nezadovoljan igrac u timu,i to jedan od dva najbolja,je veliki problem.

comment_2295338

Dobar igrac , zadovoljan sam ,ako je onaj isprdak od Forlana napravio kakvu takvu karijeru u jakim ligama , onda ne vidim zasto ne bi Suarez koji je objektivno barem duplo bolji od plavushe . Dobro stoji i cinjenica da nije isto igrati u malim klubovima poput Mancestera i Atletika ili u najvecim poput Liverpula , ali nadam se da je ovo dobar potez!

comment_2297032

Breaking News: Torres to Chelsea deal breaks down after John Terry fails to agree terms with Torres' wife!

:haha:

au brate ovaj Kerol je nacinio gresku zivota,u Tottenham da je presao bilo bi mu bolje tamo ima ko da ga hrani loptama(Modric,Bejl) dok u Liverpulu samo Dzerard moze to,sto znaci da Liverpul treba da pojaca vezni red i to podosta

Edited by Mita

comment_2297041

Broj postova jasno pokazuje da je Liverpul najveci i najlegendarniji engleski klub , ako ode Tores , nista strasno , on je samo igrac , niko nije iznad Liverpula ni Dzerard a kamoli Tores .

YNWA !!!

Edited by Hail Metal

comment_2297046

По мени одличан потез Ливерпула.Добили су два одлична нападача а отарасили се незадовољног Тореса и добили за њега хрпу пара. Још да доведу неког нормалног везњака и штопера па можда и буде нешто од њих.

Нисам знао за овај култ,ја сам одушевљен!

http://www.youtube.com/watch?v=fDv0XjHp1Ls

Edited by El Karnisero

comment_2297095

По мени одличан потез Ливерпула.Добили су два одлична нападача а отарасили се незадовољног Тореса и добили за њега хрпу пара. Још да доведу неког нормалног везњака и штопера па можда и буде нешто од њих.

Fali im dobar jak mesar tj DMC/MC(po mogucstvu crnac),jedan veznjak koji moze da igra na obe strane i naravno stoper

e ako to sve urade moze nesto i da bude od njih

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.