Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2444684

Мртви Б92, говна јеврејска. Само да они не дају мало више пара. Пичка им материна.

Сад ћу морати у Балкан Бет да идем, пошто они једино раде до после 12. Сва срећа па имам у комшилуку један.

• Replies 4.2k
  • Views 168.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2444697

Evo matori nije me mrzelo da slikam telefonom i postavim Arenu 3 da vidis kako je kod mene.

Dakle slika je skroz ok, stabilna I definitivno nije nista ruznija u odnosu na ostale.

Uostalom pogledaj:

Slika Arena 3

Jebiga,kod nas je ocajna.1,2 i 4 su do jaja,ali 3.je katastrofa.No,mene bole kita,imam na spratu IPTV.

comment_2444709

Evo matori nije me mrzelo da slikam telefonom i postavim Arenu 3 da vidis kako je kod mene.

Dakle slika je skroz ok, stabilna I definitivno nije nista ruznija u odnosu na ostale.

Uostalom pogledaj:

Slika Arena 3

Pa ok , svaka cast , ja sam na poslu dezuram , i imam neki sugavi tv , gde su svi programi super , jedino arena 3 sere . Marfijev zakon jbg... :(

comment_2444814

stvarno je mesi najbolji igrac danasnjice.kakav pritisak vacijelu utakmicu,a onakav pas.aleksis je sutnuo metodom do kurca i ona usla,rispekat za to,samo ova barsa ubi padanjem i glumatanjem,gori su od zabara.real bolji ali jebiga.

comment_2444821

Pa bas i nije bio bolji Real.Gol Barse sjajan,Realov posledica greske debila golmana.Jos jedna sansa na obe strane,ona Barselonina mnogo ubedljivija.Rekao bih da je manje/vise isti odnos snaga,i generalno dosta slaba utakmica.

comment_2444850

Ali su najbolji jebiga.Koga briga da li su pozeri,picke,i ostale budalastine.

Sve u svemu,zasluzeno su pobedili.Real bolji u prvih 20-ak minuta,posle toga u potpunosti bolja Barsa.Iako generalno utakmica nije bila nista posebno.Udarac za Real u svakom slucaju,cinjenica da ih Barsa ovako lako dobije i kada su u dosadasnjem delu sezone bili dosta bolji sigurno ce uticati na moral ekipe.To ce Murinjo morati saseci u korenu.

Inace,kum je izneo jednu cinjenicu vezanu za Ronalda.Ubija ga kompleks.

comment_2444854

Jebiga bolji siptari nema sta ... jedino bi ih Liverpul mogao pobediti , na Enfildu .

Ronaldo ima toliki kompleks da zaboravi da igra fudbal kad igra protiv Barse .

Odoh da spavam .

Hahhahhahahahah, nadam se da čak ni ti nisi toliki tupan i da se zajebavaš ovo za Liverpul.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.