Jump to content

LFP


Geozee

Recommended Posts

Јебеш Атлетико, важно је да је Реал добро кренуо. Није ми због Реала, него зато што мрзим Барселону. Највише бих волео да Валенсија узме титулу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puerta preminuo

 

Pokušaji lekara da spasu 22-godišnjeg fudbalera Sevilje i španske reprezentacije, Antonia Puertu, nisu uspeli jer je mladi igrač člana Primere preminuo je u bolnici nakon što je doživeo srčani udar tokom utakmice sa Heteafeom.

Stanje dosadašnjeg saigrača Ivice Dragutinovića na trenutak se poboljšalo po dolasku u svlačionicu, ali je već sam put do zdravstvene bolnice nagovestio tragičan ishod pošto mu je srce tri puta zastalo. Tri dana kasnije, u utorak 28. avgusta, Puerta je preminuo u klinici "Virhen del Roćo".

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 crvena za Valenciu......jebiga.....bedaq

 

 

Savršeno lepo zaslužena dva crvena... Postali su prljavi u igri kao i žabari... Zato mi se više ni ne gledaju... Samo Premijer i Bundes, tu se igra dobar, i čvrst fudbal, doduše, bez neke egzotike i egzibicija, ali čist!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da je ostao Tores,ne verujem da bi ovoliko igraca pokupovali.A i ovako imaju sjajan tim.Forlan,Rikelme,Rejes,Simao,Garsija,Maksi Rodrigez,Manice,Abijati,Antonio Lopez...sjajna ekipa.Jedino bi im mozda trebao jos jedan napadac,posto su tu kratki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...