Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 313.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Navijacu za Barsu naravno,uvek protiv engleskih mongoloidnih izdrkotina.

• "delije":   nisam grobar,nit' simpatizer nijednog srbijanskog fudbalskog kluba,ali koji kurac vam smeta prolaz partizana?prvo vam klub profitira jer partizan vadi evropske poene za srpski fudbal koj

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao prvo hvala Smorock sto dozvoljava , mimo pravila , da se iznese istina o danasnjem zlocinu nad fudbalom !   Mislim da se posle ove vecerasnje utakmice tema komotno moze nazvati LJIGA SAMPIONA ,

comment_2321721

Bajern čoveče Bajern :haha:

ako ćemo pošteno, Mančester ima finansijskih problema i trebaće mu par godina da to reši, dok će Bajern potrošiti Boga oca u letnjem prelaznom roku, to se odavno zna.

Mislim, verovatno neće u Bajern niti bih ja to voleo, ne mirišem Murinjov način igre, ali on je budala ako ode u Mančester ove godine.

:da:

i ja se slazem da je Lev najlogicnije rjesenje,ionako je repku zasnovao na bajernovim igracima pa bi mu integracija pala prelako,ali sumnjam da ce ga svabe lako pustiti sa mjesta selektora.ja bih licno najvise volio da hidinka,ali izgleda da je njemu k'o bubregu u loju u turskoj,u usta ga jebem.kakva steta za klupski fudbal sto ima fetis sa repkama.

comment_2321879

Od njega moze uciti samo o potkupljivanju sudija,anabolickim steroidima i zvakanju Orbita.Tu je Ferguson bolji.Za fudbal je ipak Murinjo doktor nauka u poredjenju sa ovim izlapelim matorcem.

:haha:

kuruze,ne prdi.

comment_2321899

Od njega moze uciti samo o potkupljivanju sudija,anabolickim steroidima i zvakanju Orbita.Tu je Ferguson bolji.Za fudbal je ipak Murinjo doktor nauka u poredjenju sa ovim izlapelim matorcem.

Koliko hejta ... cccc.

comment_2321948

CIA, FA, Vatian, Tole, Amerika, EU, FSS, zavera protiv Liverpula, Bari, Tokio, mito i korupcija.

Aj ne lupetaj više.

Onaj Čelsi... Ne verujem koji slepci...

Očekivano 0-2, svima sam govorio da nema šanse da dođe 1-1 ili 4+

comment_2322100

pogledah snimak Čelzi - Kopenhagen, stvarno svašta, ovi se igraju sa Dancima kao sa decom, ali nigde gola. Zato su na sredini životinje, i malo bolja realizacija vodi Čelzi u finale.

comment_2322157

Mogao je pasti gol, Žirkov i Tores su imali dobre prilike, ali Drogba i Anjelka su svaku uništili. U svakom slučaju odlična igra.

comment_2322572

Ево како бих ја прижељкивао жреб.

Шахтјор-Челзи

Барса-Интер

Реал-Манчестер

Тотенхем-Шалке

Ценим да би Шахтјор-Челзи био много добар пар. :rockdevil:

comment_2322586

meni je logično da će da guraju četiri tima iz četiri zemlje u polufinale

dakle Englezi idu jedni na druge, a možda i Španci

EDIT: Napred ŠAHTJOR!

Edited by Bata Životinja

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.