Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.5k
  • Views 253.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1739112
Jes' majku mu, veca je bruka ispasti od Bajerna nego od APOELa.

You are going through fase one - denial.

nemam ja sta da poricem matori

ispali smo i to je to

a ako mislis da se foliram da mi puca prsluk to je tvoja stvar

bruka? bas me briga

takve stvari se desavaju i to je to

comment_1739113
Ja se uopste ne bi nervirao da smo ispali od Bajerna, oni su odlican klub (doduse sad malo propali), a izgubiti o ovih pacenika, samo mi iskida zivce, i onda moram gitarom da se smirujem.....

JBT KOJA BRUKA!!!!!!

jedino ako se gitarom lupas u glavu ;)

ma ko ga jebe, gledacu tenis...

comment_1739117

ja zaiste posle tekme sa bajernom nisam danima pratio sportske vesti i citao sportsku stampu da se ne bih prisecao toga i nervirao

sada me bas briga, ravnodusan sam

ko hoce nek veruje, ko nece bole me kurac

comment_1739124
na vasem mestu, cigani, mislim da bih strepeo zbog naseg skorasnjeg susreta u domacem prvenstvu :pivopije:

ja nekako ne strepim pa da me jebes :)

a da li gresim videcemo vrlo brzo

@lemi

deki je bar ostavio neki trag u zvezdi, bio kapiten itd

a lans je veliki klub (u francuskoj) i vratice se odmah u prvu ligu

comment_1739126

Na zalost mislim da ce nas, sa ovakvom "igrom", peglati i Partizan, Ofk, Borac, Vosha, jagodina .... boricemo se mi za opstanak. Da li to neko unistava Zvezdu da bi je kupio za male pare? Na zalost nece otici Toplica, mozda cak ni Bunja, sutnuce jadnog Zemana i eto, nasli smo krivca, on je najuren i sad sve ok :violent:

comment_1739128

Jbt...koji ocaj,tuga,beda...pa da smo se mi s' yuma skupili, pobedili bi ovaj tim Zvezde !! Sramoooooooooootaaaaaaaaa !!

Ne znam...ali definitivno treba ukinuti fudbal u ovoj zemlji !! Ovo vise normalan covek ne moze da gleda...ili pak da nam plate pre svake utakmice pivo i kokice....pa da razmislim !!

Za pravo cudo...nisam se nervirao tokom tekme...opustencija, kao da gledam neku humoristicku seriju !!

Jedino skidam kapu bratu Ibrahimu...ovo ostalo, kao sto neko rece....prostreti kukuruz, pa na kolena !!

I povrh svega....sudija ti pokloni gol, svira sumljiv penal,iskljuci golmana...i opet ne mozes da pobedis !! Jbt..... :prst_na_celu:

E svaka cast ovim navijacima APOEL-a !! :rockdevil:

comment_1739130
Da li to neko unistava Zvezdu da bi je kupio za male pare?

sva vise verujem u to.

mislim, kad smo zadnji put morali da strepimo od partizana jebote? :)

ok, propali smo, spustili ste cenu, evo ti zvezda za dzabe mislkovicu :)

comment_1739134

Meni je ovo neverovatno, Zvezda igra kao mi u osnovnoj skoli u 4. tazredu, znaci ispucavaj pa ako neko moze da ga metne. Onaj slepac Ninkov svaki aut baca loptu sto dalje od sebe umesto da doda najblizem igracu, a sto je najgore niko ne sme da pridje, boje se, PICKETINE! Nisam video tri dodavanja, sve je na o ruk! Hitni lopticu u sumicu! Kakva bruka! Ma bolje da je prosao Apoel, sta bi bilo da dobijemo u prvom kolu neki obizljan klub iz ozbiljne lige?!?!? Iskreno da smo mi igrali protiv Fenera napunili bi nas kao sarance!

comment_1739164

JBT tuga, i bolje da neki privatnik uzme, ovako je previse !!!

Sto kaze Rotasydan, bolje da kiprani prodju, ionako se nece toliko obruikati ko zvezda kad bi prosla pa da igra protiv neke ozbiljnije ekipe...

comment_1739216

Нисам видео овај транспарент Косово је Србија, браво Грци. Дно дна сте, нешто размишљам и мислим да би ЈЕДИНИ НАЧИН да паднете ниже од овога био да се жалите Уефи што су навијачи Апоела "политичарили" на стадиону носећи транспарент "Косово је Србија". Стварно не видим ништа друго што би било горе од овог испадања. Откинуће вас Јавор у суботу. Молим Бога да нас дође Апоел у првом колу.

Почео да читам коментаре па се сморио...

Најбољи...

Pozdrav. Mnogo volim fudbal, navijam za Crvenu Zvezdu. Nisam nikad igrao, ali cesto ga gledam na Tv-u. Hteo bih da igram za Zvezdu, pa me zanima kome da se obratim?

(Millan, 28. avgust 2008 22:31)

Edited by Axeanosilas

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.