6 hours ago6 hr comment_3117350 Uhvatio sinoć IQ live. Dosta sam kasni IQ convert, i ne znam kakvi su bili pre, ali su poprilično dostojanstveno ostarili i ono je prelepo live. Gitaroš najbolji lik, deluje kao da je neki DB admin ceo život, i super zajebant. I ne znam kad sam video nekog zadnji put da toliko pevuši lirike non-stop. Ono, lepo je da vidiš da je neko stvarno fan svoje muzike, I guess Dosta tog neo-proga mi nije nešto leglo pre, sve mi zvučalo mnogo slabije nego Marillion, ali IQ mi bukvalno sve bolji kako ide diskografija, bukvalno od 90ih nadalje zvuče onako kako bih voleo da je Marillion zvučao posle, umesto...štagod da oni rade zadnjih decenija. Vokal pogotovo, kako je malo izgubio range je legao na neku lepu tačku tako da zvuči dovoljno emotivno i upečatljivo a da ne bude naporan za slušanje. Bio ceo Frequency, ubav album, ovde pogotovo vokal jako lijep
5 hours ago5 hr comment_3117353 Zavidim. Ja sam sa IQ imao kasno paljenje tek pre neku godinu, i isto sam se više primio na 2000s albume nego na starije. Frequency mi je favorit, kakva slučajnost da su baš njega izveli.