Posted August 25, 200717 yr comment_1484422 Igra se sastoji u sledećem: 1. napisati pesmicu koja će predstavljati jednu istorijsku ličnost; 2. obavezno upotrebiti u pesmi predmet koji je zadao prethodnik; 3. zadati sledeći predmet (ličnost i predmet ne moraju biti ni u kakvoj logičkoj vezi, što znači da ako ja zadam glogov kolac ne morate da pišete o Vladu Cepešu. Što otkačenije, to bolje); 4. samo onaj ko pogodi zagonetku može da postavlja sledeću i novi predmet. Sve jasno? Da počnemo. Recimo da mi je prethodnik zadao... češalj. Zagonetka: Bio je tako moćan konstitucije prave Bio je neodoljiv i neumoljiv dečko bez mane Imo je šest lepih žena, i svima došo im glave Talentovan za muz'ku, ba, i uništavanje hrane Imo je velki stomak ak' nije imo u glavi Taj je najviše voleo da glođe svinjsku butku Zuba razuđenih ko češalj bio je šmeker pravi Žene se u njeg zaletale kao muve u surutku. Predmet za sledećeg koji pogodi: tiganj EDIT: evo male pomoći ako je teško: Muvo je mnoge zenske (Ane najviše ceni), Sve mu rogove nabile, al voli čovek da se ženi!
September 2, 200717 yr comment_1489445 Bio je tako moćan konstitucije prave Bio je neodoljiv i neumoljiv dečko bez mane Imo je šest lepih žena, i svima došo im glave Talentovan za muz'ku, ba, i uništavanje hrane Imo je velki stomak ak' nije imo u glavi Taj je najviše voleo da glođe svinjsku butku Zuba razuđenih ko češalj bio je šmeker pravi Žene se u njeg zaletale kao muve u surutku. Henri VIII.
September 5, 200717 yr comment_1491190 Premešteno. Gde? Pfffhhht.... jbg. moj etrenutno poznavanje ikoga releveasntog se svodi na nish` al` tema mi se trenutno jako dopada...shto ne znachi da che to biti sluchaj ujutro al` ostajem rezevisan da s` definitvino izjasnim... p.s. jel` ovo neprimetni uticaj politike foruma il` sam previshe izrazhajno korektan?
September 5, 200717 yr comment_1491432 Pfffhtt = (ispushtanje vazduha kroz zube koji dodiruju donju usnu dok su usta zatvorena, da bi se time postigao efekat dobronamernog kikota karakteristichan za ljude koji vide neshto shaljivo i to uglavnom dok su u prolazu) - (svaki potencijalni oblik uvrede ili neobaveshtenosti)
September 9, 200717 yr comment_1493714 Ajde, da ti ne bi zamrla tema, ja ću: Unapred izgubljenu bitku je vodio, za tuđ narod se borio, u narodnoj epici pod drugačijim imenom poznat je bio! predmet: knjiga
September 10, 200717 yr comment_1493840 Bravo! Janoš Hunjadi, u narodu poznatijii kao Sibinjanin Janko, nastavi, pošto si pogodio/la!