Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 270
  • Views 31.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 month later...
comment_1653470

Jao,lego-kocke su takav zakon. :rockdevil: Kad pocnem da radim i zaradjujem od svake plate cu da kupujem po jedan komplet.

:da:

Bas sam skoro bila kod sestre od tetke(mala ima sest godina) i, na njeno ogromno cudjenje, zabodoh joj se u sobu i okupirah igracke.

A tek kad je izvadila lego-kockice iz kutije.Jedva su me odvojili. :redface:

comment_1653642

Plasticni vojnici :rockdevil:

Kol'ko to rula!

Dan-danas cuvam svoju kolekciju, trazili mi klinci iz robine, al' samo sam rek'o:"NE MOZE!"

Imam ih mali milion, kao klinac sam sve pare pucao na njih, negde do 5 razreda, onda sam okrio igraonice, ali prva ljubav zaborava nema :wub:

comment_1653904

Imao sam neke trasformerse, ali mi je od njih najupecatljiviji bio devastator, onaj veliki robot koji se sklapa od 6 constructicona, to su oni roboti zeleni kao gradjevinske masine..

Taj je bio vrh..

Imao sam i lego kockice i nindza kornjace,automobilcice, a onda su dosle devedesete pa je to malo ostarilo, bilo lomljeno a nisu se kupovale nove, rodio mi se i brat i tako se bese zavrsilo....

comment_1653940

Omiljena zanimacija su mi bile LEGO kocke, mogao sam satima da sedim na podu i da pravim neke kerefeke, svi su mislili da ću postati neki inženjer gradjevine ili arhitekta :) :)

Imao sam 2-3 velike kutije i dosta manjih lego pakovanja... Imao sam neku veliku ražu, pa neku podvodnu bazu i podmornice, avione, helihoptere...dža bu...

onda dosta nekih figurica, dži ja džojaca, nindža kornjaca, (sećam se neki moj drug je imao veliki kornja-cepelin pa sam bio ljubomoran na njega :) ), transformersi, onih malih autica...

pa onda machevi, plastične ninja katane i naravno kultni hi-manov mač :rockdevil:

puške pištolji, činimi se da mi omiljena beše m-16 :)

comment_1653979

Jedan drugar je imao neke dinosaurus transformerse, a ja sam ko mali obozavao dinosauruse i transfomerse, da je to prelazilo granice normale...

A druga dva ortaka su imala kombi za nindza kornjace, e to je bilo veselo, nisam izbijao od njih...

comment_1655658

Isti lik je imao i piratski brod iz lego kockica, jedan veci i jedan manji , i crveni (gusarski) i plavi (mornariki), kao i one male camce i cak malo ostrvo gusarsko... Ma ludnica, jednom smo ratovali onim malim topicima, pa sam uspeo da mu pogodim cikicu u glavu kroz prozor njegovog broda, i uspeo sam da ga oborim :) :)

Ma do jaja je bilo kad smo bili klinci.. Nije tolko ovih kompjutera bilo da ljudima oduzimaju vreme...

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
comment_1757006
mi smo bili hardcore seoska sirotinja...

igrali smo se zmurke i suge...

nismo znali za barbike,lego kockice,branko kockice,vozove,avione,optimus prajma...

Ali ste se j*b*li na senu i na gomili žita! :) :) ;)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.