Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 342
  • Views 31.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја од великих клубова навијам за Партизан, а од малих за Звезду.

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Ево да напишем реферат после последњег кола јесењег дела првенства.   http://www.srbijasport.net/tak/884/rez   Сваку утакмицу коју смо одиграли против Мораве била је на нож. И тамо смо скоро увек

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

Почела нова сезона, Бели орлови се фино појачали. Испалио нас један лик који би био убица. Изграо за Напредак као клинац, али је више волео мали фудбал и опијање по сеоским турнирима. Углавном, добили

• 2 weeks later...
comment_2432500

Ево да напишем реферат после последњег кола јесењег дела првенства.

http://www.srbijasport.net/tak/884/rez

Сваку утакмицу коју смо одиграли против Мораве била је на нож. И тамо смо скоро увек добијали. Бивши зонаш, огроман терен за општинске услове.

Због неких политичких игрица у општини Морави су општинари понудили 20.000 дин да нас добију. На све начине покушавају да нас спрече да уђемо у Окружну лигу. Шаљу нам судије дијаболе, навлаче против нас..ево, јуче није била судијска тројка, већ главни и један помоћни. :haha:

Да не улазим сад у причу око политичких игрица...

Пре почетка утакмице извршим проверу књижица. Провалим да шверцују једног играча и прећутим искусно. :bigblue: 10. мин 1-0 за Мораву. После 5 мин 2-0. Ми смањимо на 2-1. Након тога одем код делегара и тражим да проверимо књижице. Утврди се, наравно, да је шверц у питању, али делегату се јебе јер је плаћен. Неће да помери дупе. У том моменту Морава ували још један гол, дакле 3-1. Вршим протесте 15 мин, али ништа.

Полувреме...судије и делегат не улазе у свлачионице и просторију предвиђену за њих. Опет прилазим и тражим да се играч легитимише. На крају делегат то и ради. Одлази до тог играча, пита га како се зове и он као из топа креће да рецитује - Јањошевић Давор, то и то годиште, од тог и тог оца. :haha:

Ја-Ајде, немој зајебавати, па знамо се..моје си годиште, зовеш се тако и тако

Он-Не, ја сам Давор

Ја-Ево и брат ти је у екипи, немој да се брукаш

Његов брат-Нисам му ја брат!

Ја-Е, до курца кад се одричеш брата. :haha:

На ово се пола екипе Мораве покида од смеха.

Делегата и даље боли курац. Тражим му да га фотографише и да услика и књижицу од тог лика Давора, преко које се шверцује...боли га кита.

Смањујемо на 3-2...стисла им се муда, не могу центар да пређу. И даље нападам делегата. Нека Косоварчина, пандур..продаје ми те пандурске жваке. Те, све ће бити у реду, ово је само општинска лига. А тренер Мораве ми каже да много једем говна и да ћутим. :haha:

Изједначење, 3-3.

Искључују нам играла због приговора, а потом још једног са клупе (такође приговор).

Настављамо голготу и у маниру минхенских мајстора фудбала и легендарне Руменигеове генерације постижемо у надокнати гол за победу. Оптше свршавање. :rockdevil:

Крај утакмице...тренер Мораве и делегат ме моле да не уносим у записник примедбе. :haha:

Након тога, шљокање у биртији уз неке хармоникаше.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_2457776

Да изрекламирам буразера. :bigblue: Некада велика нада Гоча (јави се Баале :haha: ), а онда и играч Младог Обилића и још неких српсколигашких београдских клубова. Повреда кичме и неспортски начин живота су узроци пропасти блиставе каријере. Сада терорише у општинској лиги.

Снимак направљен још док је играо за Баалове шупке...имао тад 15-16 год.

http://www.youtube.com/watch?v=qZL6myzhKn4&context=C3f12eedADOEgsToPDskIPkT3krbtXksG556QqtGWs

comment_2457780

Ове сезоне не. Нешто се покачио са управом, а и нису се договорили око лове.

Клуб где сада игра му је дао 300 јевреја и намештај. Одиграће још ову полусезону да опреми собу за клинца, па се враћа. :haha:

Пакао играч за ниже лиге. Без проблема сам заврши акцију од средине терена.

Најмање гол по утакмици.

• 2 months later...
comment_2498006

Почео други део првенства. :bigblue:

Имали смо гостовање на, не врућем, већ врелом терену другопласиране екипе. Понуђено им је 15000 дин за бодове - нису пристали. Јбг, имали смо проблема са кажњеним играчима (4 играча), а и многи нису могли да играју због пословних обавеза. Све у свему, отишли смо са трећом екипом и попили 3 комада (3-0). Но, ипак, секретарско око соколово је запазило да домаћа екипа нема оверене легитимације (чланарина за 2012), тако да у понедељак пишемо жалбу (делегат прихватио примедбу) и добијамо бодове за зеленим столом. :rockdevil:

Edited by Ефенберг

• 4 weeks later...
comment_2510943

Уби ме туга због лома ноге. :cry:

Имамо 2 играча са парним картонима + ова повреда..а лик је био убедљиво најбржи играч лиге. Завршавао нам је бар 50% посла.

Мислим да ћемо да затворимо следећу утакмицу. Они нису заинтересовани за пласман у већи ранг такмичења. После нам остају кикирики утакмице.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.