Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)


Guest 10 dinara

Recommended Posts

 

 

Надајмо се да ће Најки препознати предности рекламирања на оваквим манифестацијама и спонзорисати идуће нереде у Београду.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^

Najbitnija stvar – budi Lemi

 

Pička je pička i jebaćeš ako si džek. Makar cepao Armani košulju u kafani uz depresive Ace Lukasa, jebaćeš isfoliranu studentkinju Filolškog/Filozofskog, pa i skroz TRVE ribu koja slika, svira tri instrumenta, prati black metal bendove sa Balkana za koje ni ja nisam čuo, a za samo dve crvene ume da se obuče tako da izgleda kao boginja, kakva god da je, jebaćeš ako si Lemi. Ne moraš da sviraš bas ni da budeš frontmen benda veličine Motorheda, ali treba da se ugledaš na čoveka koji je pojebao više riba nego što je Panini odštampao sličica. Lemi je jebao posle svake svirke, a svirao je bezbroj puta. Lemi je naguzio sve monahinje u manastiru Pokajnica kod Velike Plane, Lemi je uletao šeicima u hareme i cepajući žestinu rotirao islamsku pičetinu, Lemi bi sa svojih šezdeset i pet naguzio sisatu frizerku koja ti pevuši hitove Goce Tržan na uvce dok te unakazuje mašinicom, samo kad bi hteo da se cima do Male Moštanice. Princeza Dajana nije poginula u saobraćajci, Lemi ju je ubio od kurca. Budi muškarčina, budi šmeker, budi Lemi, cepaćeš gaće pogledom.

 

Dublje u problematiku ćemo ući nekom sledećom prilikom, setite se Lemija, i jebite jako, brutalno, tarzanski kurčinom u pizdurinu – ma koja zika gruvala u pozadini.

 

http://www.tarzanija.com/uvod-u-alternativne-cave-%E2%80%93-bicarke-u-starkama/

 

:lol:

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...