Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 146
  • Views 20.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• marko.nocturne
    marko.nocturne

Ovo je definitvno najbolja serija IKADA kod nas prikazivana, u SVAKOM pogledu!!!

• Blacksunray Verb Delikvent
    Blacksunray Verb Delikvent

pozdravila te moja baba nesrecno anahrono dete....   gotik idiotik, ne seri, ukoliko si nekad mozda uspeo da dodjes u kontakt sa bilo cime vaN tvog mikrosveta, skapiraces da ljudi ovde ekstremn

• Blacksunray Verb Delikvent
    Blacksunray Verb Delikvent

brate, je li to neki nivo humora iz 'jukra', ne kapiram ja to, ja nisam u lo-fi delu grada....

comment_1597899

Ту сам и ја закачио на оној једној епизоди коју сам одгледао до пола. Мало шугав био термин за гелдање у војсци.

• 3 weeks later...
comment_1615507

Sasa Losic... ccc... Glavna tema u seriji je predobra, nisam odavno cuo bolji soundtrack za neku domacu seriju ili film (i par onih drugih pesama je cool takodje). I procitam bas to ime, i pomislim "samo da nije onaj carsijski nazovi rocker". Ali izgleda da ima u sebi nesto i pored ljige od maticnog mu benda.

Nego, htedoh pitati da nema neko tu pesmu, ili zna gde moze da se downloaduje, a da je normalna kompresija, nadjoh samo neke gnusne 64kbs.

Edited by Apeiron

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_1647412

procitao sam jedan jako dobar komentar al sam previse glup i zaboravan da ga ponovim...ali dozvolite da se izrazim na svoj nacin: serija jeste jedna od najboljih i bila bi najbolja kada bi dramatizacija(ne znam dal je ispravno receno) likova bila u sluzbi njihove karaktericazije a ne hmmmmm izraz , :D:lol: bespotrebne patetike :)B)

Edited by East

comment_1647656

A?

Anyway, ja sad odgleda' ove zadnje dve epizode (18, 19), jurio preko neta, poshto antena zeza, ne mog sa'vatam lepo b92 etc.

Anyway2, ova 19a mi najbolja do sad, umro sam od smeja, najbolji quote ikad: "Smrt je zapravo zivot bez rakije" :mrgreen: