Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 353k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1665671

ne postoji negativna reklama.

postoje samo tumacenja reklamne poruke.

a castle treba da izraste u brend smedereva i srbije..

ako samo METALCI znaju za fest, onda se to nece desiti.

Edited by lex69

comment_1665702

Nije istina da samo metalci znaju za fest! Kolko me ljudi saletelo na ulici i pitalo me dal sam chuo za "onaj rokerski festival u smederevu!" Dakle ima nas, metal zhivi u nama! Svi smo metal!

comment_1665957

Како бих волео да могу да дођем на фест :cry: И то још у мом Смедереву! Јебем ти срање. Баш вам завидим. Јесте да сам овде гледао много бендова и да је много активније али, бре, у Србији... Јаоооо!

УЖИВАЈТЕ, ПРИЈАТЕЉИ!!! Шта друго да вам кажем - биће лудо! Поносан сам на моју земљу и мој град! НЕКА ОВО БУДЕ ПОЧЕТАК ЈЕДНЕ ТРАДИЦИЈЕ!!!

comment_1666057

sto znaci sta? sto znaci da za castle treba da zna sto je vise ljudi moguce, da se ne ogranicavaju na metal publiku.

ja sam odgovarao na pricu o negativnoj reklami, a gde si ti sinovce iskopao da sam ja rekao da samo metalci znaju, to ne znam...

imas potencijal "ako samo metalci budu znali..."

i imas fakat u sadasnjem vremenu "samo metalci znaju".

jel tako?

comment_1666065

Ja mislim da je odlican potez organizatora sto dovodi The Exploited...kasnije sam na nekim pankerskim forumima vidio temu o festivalu i to je sigurno uticalo da se siri prica o festivalu.

Takodje,mislim da bi svake godine trebao nastupati i neki bend totalno van metal krugova,kao sto je cini mi se bila praksa na summer breeze festivalu...a to bi bila dobra stvar i radi edukacije nase metal publike i sirenja vidika istima. :bigblue:

comment_1666103

јесе сад , а где су сад оно ликови

" јој какво срање бендови, сто овај што онај бенд

овај је запичкице итд......."

а сад одједном све мондијалисти.....

пзз за све фанове видимо се у сд

comment_1666148
Beogradskom.

Shto,je l' postoji i neki drugi?

Naravno da nema,al' i ja sam pomislio sto i taj lik kad je receneo da Lordi nece nastupati na Kalemegdanu.

Nismo svi u toku gde ce se odrzati ta Evrovizija (nit' me boli kurac za to)...

Takodje,mislim da bi svake godine trebao nastupati i neki bend totalno van metal krugova,kao sto je cini mi se bila praksa na summer breeze festivalu...a to bi bila dobra stvar i radi edukacije nase metal publike i sirenja vidika istima. :bigblue:

Smrt Summer Breeze-u :)

Sta ce nam takvi bendovi? :P

comment_1666165
Inace, za sve thrash-ere, i ljubitelje Sodoma, iz njihovog tabora je javljeno da im je meet & greet prioritet, tako da mozete racunati i na njih.

Aaaaaaaaaa :rockdevil:

Ima da se slikam sa Onkel Tomom Angelripperom. :bigblue:

comment_1666180
Inace, za sve thrash-ere, i ljubitelje Sodoma, iz njihovog tabora je javljeno da im je meet & greet prioritet, tako da mozete racunati i na njih.

TO BRE!!!!!!!!!!!!

ONKEL TOM ONKEL TOM ONKEL TOM :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

comment_1666193
Ja mislim da je odlican potez organizatora sto dovodi The Exploited...kasnije sam na nekim pankerskim forumima vidio temu o festivalu i to je sigurno uticalo da se siri prica o festivalu.

i tako vremenom dobijes exit ....

comment_1666405
@East:mada Defuncuts to voli,a ide i na Exit...

Naravno...a i Laza voli post punk,nije covjek ogranicen samo na metal...Za vrijeme Gang of Four koncerta cuga ispred baste SKC-a i uziva,moj covjek. :pivopije:

Edited by Defunctus

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.