Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 246k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1653803

Upravo.A i cinjenica je da vecina tih pedercica setaju 5x bolje ribe od metalaca.A oni troo zatucani svinjari ne moraju da postanu pederi ali mogu makar malo da se dovedu u red skidanjem lanaca i katanaca oko vrata.Mozda i ljudi pocnu normalno da ih gledaju.

Nego po ceo zivot nesto seru bacaju hejt na one koji su drugaciji od njih,takve treba mlatili a ne emose.

I sto rece Wizard ima mnogo pametnijih stvari kojima se treba baviti od sranja po emosima.

Ne svidja se meni taj njihov imidz ali nemam nista protiv njih,boli me kurac.

comment_1653823
Upravo.A i cinjenica je da vecina tih pedercica setaju 5x bolje ribe od metalaca.A oni troo zatucani svinjari ne moraju da postanu pederi ali mogu makar malo da se dovedu u red skidanjem lanaca i katanaca oko vrata.Mozda i ljudi pocnu normalno da ih gledaju.

Nego po ceo zivot nesto seru bacaju hejt na one koji su drugaciji od njih,takve treba mlatili a ne emose.

I sto rece Wizard ima mnogo pametnijih stvari kojima se treba baviti od sranja po emosima.

Ne svidja se meni taj njihov imidz ali nemam nista protiv njih,boli me kurac.

E - nije da se slazem s tobom i s tim sto pricas, ali - ima tu nesto.... npr ' ONTOPIC:

U metalu su mi smesni tr00 metalci koji ce nositi sve samo da budu tr00, biti usvinjeni pijani i smrdeti, zato sto je to tr00, piti pivo i podrigivati, i to samo da ih neko ne nazove pozerima... a to je malo bedno.... Ko voli ok - i ja pijem i ja podrignem, i ja klosarim po gradu, ali ne da bi me neko zvao troo, a posebno ne metalcem.... Sto se ne sredite malo, prestanite da jbn h8ujete sve - peace & love (ko na ove dve reci prevrne ocima, ili pomisli "kakav gay" - taj se prepoznao gore, zato sto ne mozeda podnese slobodno misljenje, ili ne d'o bog - da neko pokaze osecanja - "kakva pickica!!!", zar ne? haha smeeeesnooo....).

Takodje su smesni svi sto MRZE emose - oni su sami po sebi onako pateticni pozercici koji sve preuvelicavaju...i?.... pa nista ... to je to? ... ok kontam - nisi takav.... sto ih sada MRZIS.... ni ja ih ne gotivim, ne volim takav stil... ali sigurno necu da idem da se uclanim u AntiEmoCrew.... oni ce se vec sami iseci zhiletima i resiti nas svog bednog postojanja xD

EDIT: Znam da je sve sto sam rekao izreceno na veeeoma pogresnom mestu, ali - sta sad.... Sada ima svi mene da h8jtuju.... nema veze - ne smeta mi..... ja samo kazem ono sto ja mislim, i ne stidim se toga...

P.S. - blek je smesan.. soooo smesan xD

Edited by Alx_WS

comment_1653936
Udara gitaru taj metalac,grmi fender grmi vos pojacalo

http://www.youtube.com/watch?v=5oKTf9B56ks

" Jebi ti njemu sino opet malo mamu"....

pizda jedna... hrvat, a refren ide "Oprosti sreco samo sam Bosanac..."

Pa kako moze to?

E najsmesnije u metalu su likovi koji nemaju tri cuke o cemu pricaju pa pljuju...