Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 418
  • Views 25.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Pa mozes da koristis neki emulator sve o xbox emulatorima za pc SAmo neko treba da naprvi rom od tog cd leaka

• To samo oni koji vole novog Gay of Persia mogu da napisu , a ima vas jako jako malo.

• Was born to smaram

comment_2017523

Od tih tu igara jedino da vidim dal ce taj Brutal Legend biti valjan, sve ostalo cu najverovatnije da propustim.

Inache novi Star Wars ce biti MMORPG. PEDERI JEDNI KAPITALISTICHKI! a onaj force unleashed je govno samo tako.

comment_2017564
Od tih tu igara jedino da vidim dal ce taj Brutal Legend biti valjan, sve ostalo cu najverovatnije da propustim.

Brutal Legend skoro pa ne sumnjam da će biti dobar, kad ga je radio Schaffer. Mada, dosadašnji trejleri mi se i ne svidjaju previše, ali čekam igru sa nestrpljenjem.

Shift čini mi se obećava, možda će to biti prvi NFS posle dugo vremena koji ću zaigrati. U Forzu ne sumnjam da će biti dobra, posle onakvog drugog dela. Tim igricama se radujem jer volim vožnje.

E da, i nadam se da će u novom Assassassassins Creedu ispraviti neke gluposti iz prvog dela.

comment_2017586
Brutal Legend skoro pa ne sumnjam da će biti dobar, kad ga je radio Schaffer. Mada, dosadašnji trejleri mi se i ne svidjaju previše, ali čekam igru sa nestrpljenjem.

Shift čini mi se obećava, možda će to biti prvi NFS posle dugo vremena koji ću zaigrati. U Forzu ne sumnjam da će biti dobra, posle onakvog drugog dela. Tim igricama se radujem jer volim vožnje.

E da, i nadam se da će u novom Assassassassins Creedu ispraviti neke gluposti iz prvog dela.

jedino ce te opravdati za ovo da mnogo volis zenske zadnjice. 

Edited by stivbedezz

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.