October 15, 20195 yr comment_3024853 brate moj što tako 😄 razumem da ne voli svako šta sviraju, ali kako dođe do toga da su pozeri, bukvalno svako je master svog instrumenta... a mark je bog.
July 1, 20205 yr comment_3040212 hahhahah, stvarno odakle to? 😄 koliko znam u srećnoj je vezi, gaji u dvorištu zelenu salatu... according to instagram.
July 1, 20205 yr comment_3040215 nesto je varao zenu sa nekom tako kineskinjom sto svira gitaru sto samo djent likovi slusaju, pa je nesto maltretirao da ne kaze njegovoj zeni, pa je onda ipak nesto napisao na FB, video sam na nekom glupom djent forumu evo nasao sam. Edited July 1, 20205 yr by azal
July 1, 20205 yr comment_3040228 Njen bend je super, nema nikakve veze sa djentom. Bogami, bezvezna situacija skroz, al ne deluje mi da je tu bilo neke prinude.
July 1, 20205 yr comment_3040234 well damn 😄 ali da, mislim da nije prisila, collabovali su dosta, rodila se tu neka varnica 😄 yvette je super u svakom pogledu, kapiram da je teško odoleti... na ovoj reddit temi ima još malo detalja
July 1, 20205 yr comment_3040237 Yumetal dragan j vučićević be like: https://images.app.goo.gl/7fMGjmuCqwaRz6rx9
July 1, 20205 yr comment_3040245 Društvo progresiralo sa osuda silovanja, porodičnog nasilja i rasizma na "jbt lik prevario ženu omg saće mu cancelujemo bend" Luda Kuća, kućni ljubimac Dejan Stanković! Ovaj što je loži u porukama "rekli ti na fb da si kurva" je najjači Sažaljevam slučaj, Ivet, ali i njegova žena ima pravo na cancelovanje, najbolje da se udruže njih dve sad pa da ga karaju na netu malo, to bi bio dobar program Edited July 1, 20205 yr by Demon Seed
July 2, 20205 yr comment_3040259 8 hours ago, Demon Seed said: Društvo progresiralo sa osuda silovanja, porodičnog nasilja i rasizma na "jbt lik prevario ženu omg saće mu cancelujemo bend" Luda Kuća, kućni ljubimac Dejan Stanković! Ovaj što je loži u porukama "rekli ti na fb da si kurva" je najjači Sažaljevam slučaj, Ivet, ali i njegova žena ima pravo na cancelovanje, najbolje da se udruže njih dve sad pa da ga karaju na netu malo, to bi bio dobar program prošo vozić, ovo je bilo pre pet meseci 😮 sad je
July 2, 20205 yr comment_3040264 Je l' to ista žena njegova koju je varao sa Azijatkinjom sto nema veze s djent? Da l' joj je odsvir'o Balaševića na ovoj akustari da je smekša? 9 hours ago, HUMAN said: Jbg ipak bi to bilo malo heavy za ovu, da ponovim, scenu Morao bih da te sa žaljenjem obavestim da je ta scena razvijenija od današnje death metal scene
July 2, 20205 yr comment_3040279 3 hours ago, Demon Seed said: Je l' to ista žena njegova koju je varao sa Azijatkinjom sto nema veze s djent? ista.
July 2, 20205 yr comment_3040281 4 hours ago, Demon Seed said: Morao bih da te sa žaljenjem obavestim da je ta scena razvijenija od današnje death metal scene 2 hours ago, Grobodan said: Mislis ta scena je sad trendi kao sto je DM bio trendi? Kul, bacite neke preporuke da overim kad nadjem vremena..
July 2, 20205 yr comment_3040331 Možda ipak ne, ja gde vidim Bradilkov avatar bežim od toga ko djavo od krsta😄