Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 216.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bojana Maljević je postala klasična neurotična narkomanka. Privatno je jedna odurna i uobražena osoba kojoj treba samo lupati palamarom po čelu. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

• Ovo je najbolji sitcom koji sam gledao. Nadam se da Ashton Kutcher nece da upropasti 9. sezonu, jer ipak Charlie Sheen je nezamenljiv.

• Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja.

• 2 weeks later...
comment_3018837

Četvrta Black Mirror sezona mi nije bila loša, ali definitivno osetno slabija nego prethodne, ova peta još za stepen slabija nego četvrta.

"Smithereens" je dobra, najbolja od sve tri, ali više kao drama triler, kao BM epizoda nema tog depresivno-zadovoljavajućeg efekta.

"Rachel, Jack and Ashley Too" mi je bolja nego što je ocenjena, sviđa mi se da je bar neko takao temu muzičara holograma, samo mislim da je to moglo i dublje da se obradi, malo je na kraju bez fokusa epizoda.

comment_3019283

Doom Patrol je bio sjajan. videćeš ako doguraš do kraja. 🙂

Ako se za Marvelove Guardians of The Galaxy govorilo da su dašak svežine Doom Patrol je DC zlatna koka.

Video sam da će se udružiti sa HBO-om da naprave drugu sezonu, što uveliko pozdravljam.

comment_3019672

Koji cringe momenti sa ovim voditeljima. I dalje sve ovo očekujem sa zadrškom, ali moram priznati da mi se sviđa što je Cavill poprilično entuzijastičan za serijom, a i za video igrom, a i ovde pokazuje barem malo harizme koja mu nedostaje u ulogama. Držimo fige da će biti ok na kraju.