Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.8k
  • Views 153.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1838731

sad cu da probam to da uradim..inace svidja mi se tendencija rasta 4 clana za 25 min nije loshe :)

ne mogu da promenim ime sta je tu je... nije vazno preomenio sam u description-u :D

Edited by Uruk Hai

comment_1843126

Provalio sam kako novi last.fm tastometar radi. Ranije je gledao koje slichen artiste imate u topu, pa vam na taj nachin s rachunavao taste, a sada ide na foru rachuna tako sto gleda kolko istih artista imate. Zato je svim ljudima skochio onaj tasteomettar. :D

comment_1844053

Najveca glupost kod Last.fm-a je sto pravi liste samo po broju pustanja. Solidan primer, pusticu album Anal Cunta, 40tak pesama, oko pola sata trajanja, pa zatim Rush 2112 pesmu dva puta, sto mu dodje 40tak minuta, dakle duze traje od celog ovog AC albuma, i ja cu da budem onda po last.fm-u, 20 puta veci fan ACa od Rusha, iako nije tako. To bih pre svega menjao, dakle da se gleda duzina pesme, ne konto pesama.

comment_1844115

da ali to mogu samo ja da vidim... a ja vec manje vise znam statistiku, nervira me(isto kao i Angelystor-a) sto mi na profilu pise da sam veci fan AC-a ili tako nekog benda od bendova koje slusam a imaju duge pesme... ovaj normaliser ne moze da se stavi u profil, a ima i onaj koji moze, vidjao sam po profilima, ali on nesto baguje ocigledno...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.