Jump to content

Last.fm


Apeiron

Recommended Posts

Sad nešto kontam - moguće je da oni ovo i rade u dogovoru, ne verujem da bi to promaklo onima sa last-a, čak ti i dok slušaš muziku fino piše u profilu da slušaš preko Last.fm free music player-a, sa sve ikonicom. :haha:

 

Ono, Google zvekne last-u finu količinu para u zamenu za ovo, a zato će gomiletina ljudi početi da koristi Chrome zbog toga, ima nekog smisla.

Ал' какве везе има Moблер за Нокију?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

meni je ovo cudo prslo, preslusam po ceo album, i on nista ne scrobbleuje. a sve je uradno tagovano, scrobbler radi, pokusao sam i reconect nije do toga( nema niceg u kesu), a pise su scrobbleru scrobbled kad odslusam 50% pesme.

znaci, pise mi scrobbled, ali tih pesama nema ni na mojoj last.fm stranici, a nisu ni u keshu.

anyone?

 

EDT: nebitno, resio sam problem, malo se zaglupela ova moja last.fm stranica, scrobbleuje sve, ali mi ne pokazuje u recent tracks

Edited by Uruk Hai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je tako jednom last fm zabagovao nekoliko dana, skoro celu nedelju. Bilo mi bezveze da slusam muziku, sta mi vredi kad niko ne vidi kako dobru i raznovrsnu muziku slusam i ne mogu da se igram sa counterom odslusanih pesama i chart listom. Ali sada radi dobro, da kucnem u drvo.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...