Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 369.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

comment_2419181

Bilo je i meni simpatično dok sam imao dugu kosu, bilo je šareno :haha: (par nijansi smeđe, poprilično jak crvenkasti sjaj na suncu i sede kroz sve to), ali sada štrče na sve strane čim prođe dve-tri nedelje od šišanja. Onda se ponovo ošišam. :D Naravno, udela ima to što sada sedih ima mnogo više.

Keva je skroz osedela oko četrdesete, ćale sasvim dobro oćelavio u istom tom periodu, tako da me kopka kako će me geni usrećiti. :haha:

comment_2419187

Imam i ja sedih ali se ne brinem preterano, kul su. :haha: A i u mojoj porodici je svakako genetski da maltene nikad ne osedimo do kraja. :D

imam drugara koji ima jedno parcence sede kose...to ima od 15,samo taj deo...kao da ga nekom prstom nab'o na taj deo glave..sitno,samo taj deo...

Bilo je i meni simpatično dok sam imao dugu kosu, bilo je šareno :haha: (par nijansi smeđe, poprilično jak crvenkasti sjaj na suncu i sede kroz sve to), ali sada štrče na sve strane čim prođe dve-tri nedelje od šišanja. Onda se ponovo ošišam. :D Naravno, udela ima to što sada sedih ima mnogo više.

Keva je skroz osedela oko četrdesete, ćale sasvim dobro oćelavio u istom tom periodu, tako da me kopka kako će me geni usrećiti. :haha:

koliko znam,ne bi trebao da brines...kazu da preskace generaciju sto se toga tice...

Edited by Trne-svetska mega faca

comment_2419896

Ma nista ne brini, bices na cala, i opasce ti i smedje i sede.

• 3 weeks later...
comment_2427978

Uh, pa dug ti je to proces...bolje pusti da ti se crvena malo ispere, pa onda ofarbaj kosu u neku prirodnu smedju,i onda pustaj polako i sisaj krajeve povremeno.I nemoj se vise farbati. I obavezno neko pakovanje za kosu. Pricam ti iz licnog iskustva, imala sam neke crvene pramenove i tako sam uradila. Ne farbam se vec 6 meseci, skoro sam na svojoj pirodnoj boji.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.