Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.4k
  • Views 369.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kojih bre pičaka bre pa dokle više   daj neke slike da vidimo ko su te     video sam te uživo, imaš stomačinu, masnu kosu i 150 cm visine i klasičan pogled pogublenog metalca KOJE PIČKE BRE DOKL

• MissionVao
    MissionVao

Imate srece sto je Uskrs a ja sam veliki vernik Jos Zen da okaci pa da dovrsimo offtopic? Ko ne kapira da se zezam nije zasluzio da gleda slike

• Antikristina
    Antikristina

Е'о и мене. Ја гледам и се само смешкам јер сам много ружна кад дакфејсујем.

comment_2428074

Taj mi je odmah pao na pamet, još uvek se sećam izjave onog rošavog lika koji je puštao muziku u "VJ Satu". Nešto ga je on isprozivao (ili preneo tuđu prozivku) na račun toga kako neće mnogo postići u nečemu sve dok se ne oslobodi svog imidža italijanskog makroa (znam, žigolo nije makro, ali ista je branša). :haha:

comment_2428129

Cekam da mi izraste ovo crveno pa da pustam kosu... 7 godina farbanja (i menjanja boja), ubila sam je namrtvo -.-

Uh, pa dug ti je to proces...bolje pusti da ti se crvena malo ispere, pa onda ofarbaj kosu u neku prirodnu smedju,i onda pustaj polako i sisaj krajeve povremeno.I nemoj se vise farbati. I obavezno neko pakovanje za kosu. Pricam ti iz licnog iskustva, imala sam neke crvene pramenove i tako sam uradila. Ne farbam se vec 6 meseci, skoro sam na svojoj pirodnoj boji.

+1

u crvenom 4 godine, samo smedja pomaze....

srecom i to je odavno gotovo :D

nikad vise crveno, kad se farbas u crveno brzo se ispira i postaje bakarna ili ciganski narandzasta a kad hoces da je se otarasish traje sto godina. Troll color.

comment_2428148

Taj mi je odmah pao na pamet, još uvek se sećam izjave onog rošavog lika koji je puštao muziku u "VJ Satu". Nešto ga je on isprozivao (ili preneo tuđu prozivku) na račun toga kako neće mnogo postići u nečemu sve dok se ne oslobodi svog imidža italijanskog makroa (znam, žigolo nije makro, ali ista je branša). :haha:

Jao, secam se ovoga, samo sto je to meni ostalo u pamcenju kao prozivka od strane Jadranke jankovic, nesto tipa: "Ne idu mu kozne pantalone i bela potkosulja, izgleda kao kiparski svaler..." :lol:

• 1 month later...
comment_2452299

Zato što ne brijem glavu, nego imam kombinaciju - gore kec, sa strane 0.5

Zvuči smešno, ali itekako je moguće loše ošišati nekoga i kada su u pitanju tako male dužine, znam iz iskustva.

comment_2452304

ovo za lokne je ludilo :zeleni: ,mada meni kosa ima kada krene da raste taj neki potencijal pa se uvija.Kada sam je imao preko ledja sva je bila talasasto-uvijena,

A ovo oko sisanja je tacno,mada sada i cesce peres kosu,ono na svakom tusiranju i nju zakacis.Sa tom jedinicom vjerovatno se moze i umivati glava ujutro,

:bigblue:

comment_2452307

Naravno, život je lep sa ovako kratkom kosom. Nema užasa sa kojim ne znaš šta da radiš kad ustaneš, nema pranja i sušenja u trajanju od 2 sata, ne kvari mi se frizura kad stavim kapu, ne ide mi u oči...

comment_2452316

Jebi se, sad razmišljam da li sam ikad na fakultetu video devojku koja ima toliko dugačku kosu i koja bi ti mogla biti. :haha:

@ NB

Ali mi se više ne hvata inje na delu kose koji viri ispod kape, što je ranije bila redovna pojava. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.