Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1687206

Sta mislite o ovim igricama? Treci deo se evo uveliko sprema

Prvi deo je po meni jedno od najkvalitetnijih ostvarnjea koji su se pojavili u zadnjih 10ak godina! Imala je igrica i neke svoje sitne mane, ali celokupna atmosfera i prica su mene drzali satima prikovanog za monitor. Remek delo! :rockdevil:

• Replies 79
  • Views 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Au brate.. jedino zbog cega je SoF dobio ikakav kvlt status je ono masakriranje vec mrtvih protivnika i ceo taj damage system.. igra je bila sem toga najobicnija pucacina sa nista-posebno grafikom, ak

• Haha, uzas.. i posle se pitaju sto ljudi najvise piratizuju igrice u ovakvim sredinama, em se krpimo za kesh em te jos tretiraju kao zadnje rupe na svirali. To piratebay and beyond!! PS jel igrao neko

• Paaa saddd.. za pocetak je Fallout 1 po meni bolji od dvojke a i izostavio si tu solidan broj igrica, za pocetak Planescape Torment. Ali da, definitivno je DX kec jedna od top 10 igrica ikad, bas da v

• Author
comment_1687433

Prvi je stvarno prejak, evo ovih dana bas ga prelazim po drugi put, neverovatna igra, najvise mi se svidja sto mozes skoro svakoj situaciji da pristupis na vise nacina, tj. jako malo stvari u igri se moraju obaviti na jedan jedini zacrtan nacin, skoro uvek ima neka fora, genijalno! A prica je :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

comment_1687820

Hvala, ali ne hvala, sa torrentima muku mucim, ali evo nasao sam disk, pa evo sta mi kaze doticni kada treba da zapocnem instalaciju:

instaler file not found: ...\System\OpenGLDrv.ini (the system cannot find the specified file)

I onda da bi medij mogao biti pokvaren ili da samo obrisem prasinu sa cd... :D

Cak sam nasao taj fajl pejstovao ga i opet mi isto izbacuje.

comment_1689861

na preporuku dzabe d hat-a :) sa druge teme - instalirao sam prvi deo i upravo sam na drugoj misiji (hotel posle metro-a, nece da me pusti neki kreten na interfon, sad cu da mu udjem u hotel u rambo stilu ;-)). :)

nije losa igrica, grafika je malo zastarela, ali vidim eidos je radio - to je ista firma koja je pravila thief, pa ima taj "sneaker vibe" koji ja volim. :)

• Author
comment_1690165

E tom debilu ima fora da uletis na gajbu, ako odes u jednu od zabacenijih ulica i nadjes jedan kontejner u kome, kada rasturis ili obijes vrata, se nalazi prolaz do njegovog sklonista. Mnogo laksa varijanta jeda pitas jednu od onih kurvi koje bleje oko ili u onoj kafani, ne secam se tacno, pa ce ti dati sifru. Ali kurac ce da ga ubijes, posto je lik jedan od retkih likova u igri koji ne moze biti ubiven, jebiga...

Ja sam sad u Hong-Kongu, jurim onu Maggie Chow, jebo je jarac...

Edited by Jabba the Hutt

• 1 month later...
comment_1718434
Hvala, ali ne hvala, sa torrentima muku mucim, ali evo nasao sam disk, pa evo sta mi kaze doticni kada treba da zapocnem instalaciju:

instaler file not found: ...\System\OpenGLDrv.ini (the system cannot find the specified file)

I onda da bi medij mogao biti pokvaren ili da samo obrisem prasinu sa cd... :D

Cak sam nasao taj fajl pejstovao ga i opet mi isto izbacuje.

Не капирам због чега би се OpenGL налазио у егзекутабилном процесу који се односи на инсталацију игрице. Важно је имати га у систему, али ако ЦеДе представља проблем, прекопирај све на хард и нађи преко нета могућност бага приликом OpenGLDrv.ini те уколико постоји замена...додај у инсталациони фолдер и поново покрени инсталејшн...требало би да одради посао.

Уколико је до одређеног сектора на диску, постоји и софтвер који је у могућности да прегледа алокације диска и пронађе одређену грешку...

Све најбоље... :muzicar:

comment_1718729

Ehhh,Deus Ex...presao je 12 puta do sada ( iz nekog razloga pamtim)...

nakon fallouta meni najbolja igra svih vremena,drugi deo nije los,ali je svetlosnim godinama daleko od kvaliteta prvog...njega sam recimo samo dvaput presao,i danas izgleda lepo kad se zvizne u 1600x1200 :D

a to da je deus ex bleda kopija system shocka je proseravanje...niti je kopija,a jos manje bleda...warren je sve te ideje jos implementirao u prvi system shock...

uvek mi bilo zao sto nema neke dalje price kad se ubije vodja illuminata...u onoj gajbi,u tajnim prolazima...ali da je lep detalj jeste

comment_1718731

pomoc ,znam da nije tema ovo o cem,u cu reci ali nadam se da ne zamjerate.moze li da mi neko objasni kako cu otvoriti igricu koju sam upravo skinuo lagacy of kain-blood omen posto je u bin file i ne mogu opste da je otvorim pa ako neko moze da mi objasni

• Author
comment_1718746

Meni sto se najvise svidjalo kod Deus Ex je sto maltene sve sto uradite ima nekog odraza na pricu, tipa ako u prvom nivou poubijate sve sto vam stane na put, Paul ce da vam sere na upotrebi preterane brutalnosti a Anna i Ghunter ce da vas pohvale, a moguc je i obrnut slucaj, ovakvih sitnica ima milion!

comment_1718776
Meni sto se najvise svidjalo kod Deus Ex je sto maltene sve sto uradite ima nekog odraza na pricu, tipa ako u prvom nivou poubijate sve sto vam stane na put, Paul ce da vam sere na upotrebi preterane brutalnosti a Anna i Ghunter ce da vas pohvale, a moguc je i obrnut slucaj, ovakvih sitnica ima milion!

probao sam da igram prvo deo, i nije lose, svidja mi se.. nazalost baguje mi igra, tako da na izlazu iz one laboratorije gde sam uploadovao neki ROM, kad udjem u loft - igra puca. :(

• 3 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.