Jump to content

2008.07.05 *SKC, Beograd* Evergrey


Elderane

Recommended Posts

  • Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Toga se i ja plašim, jer ako ovako nastavi da žeže do 5. jula će da izađe na +52 u hladu ...

 

Nego. čuo sam od ortaka da je prodato tek 30-tak karti (sudeći po rednom broju njegove karte danas) ... jel istina to???

 

Ako je tako, vrh, posto je stavljeno 20 karata u SKC juce oko 14h, od broja 20-40. :) Dobra vijest.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja cu verovatno kupiti kartu na dan koncerta. Ne zuri mi se, a nisam ni neki fan benda, stavise ne znam nijednu pesmu. Idem tek da ispostujem jedan power/prog bend koji je uspeo da dodje uprkos otkazanom Castle Festivalu.

 

Ima li neko ideju kako ce izgledati set lista, tj. sta su svirali do sada na turneji?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad nije zajebancija, nebitno sto sam u organizaciji, ali, ako si fan ovakvog zvuka, dodji i vidices kako to radi neko ko zaista zna sta radi :)

Prvi koncert Evergrey-ja je toliko bolji od koncerata Hammerfall-a i Guardiana, koji su mi mnogo drazi bendovi, da to nije normalno. Jedino Kamelot i Helloween/Gamma Ray, ali, kako rekoh, mnogo sam veci fan svih tih bendova, od Evergrey-ja, ciji sam fano bukvalno postao nakon koncerta

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veoma se radujem ovoj svirci.Veliki sam fan benda od najranijih dana i morao sam da propustim prosli koncert,ali ovoga puta cu sigurno biti u prvom redu!Samo se nadam da ce biti pesama sa In Search of Truth ili Recreation Day albuma! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemoj da si me zajebao. :)

Salim se. Samo cu da se koliko-toliko uvedem u bend pre svirke, da bar znam sta da ocekujem i sta slusam. Najgluplje je videti celu publiku kako nesto peva zajedno sa bendom, a ti jedini ne znas tekst...

 

Možeš da misliš kako je meni bilo kad sam tako nešto doživeo na Helloween-u, na nekim pesmama. Recimo, March of Time, čiji nijedan stih nisam znao da beknem, dok su mnogi drugi pevali. Na Evergrey-u i nije toliko strašno da ne znaš tekstove, sem možda na pesmama A Touch of Blessing, I'm Sorry i The Masterplan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ako znam tekstove benda josh je sladje ako sam prvi red, pa onda zajedno sa pevachem razmenjujes lirike u facu, hihi, ili ti on da mikrofona ti nesto da se proderes u nekim sluchajevima.

 

A ako ne znam tekstove, a josh i muziku, vishe volim da se drzim sa strane i da prepustim prve redove vecim fanovima, shto cu otprilike i sad na EG da uradim. Mislim, secam se Rejdza sad sa Legasija, jbt. neki ljudi u prvom redu, nalaktili se, gledaju smoreno bend, pitam se, koj si ti kurac uopste stao tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...